Live Κίνηση
Περισσότερα
HYUNDAI-KONA-2024

Νέο Hyundai Kona: Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα

Ελλάδα 13:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέο Hyundai Kona: Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα

HYUNDAI-KONA-2024

Νέο Hyundai Kona: Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα

HYUNDAI-KONA-2024

Το ολοκαίνουργιο Hyundai Kona, το αναβαθμισμένο multiplayer στην κατηγορία των B-SUV, προσφέρει εκτός όλων των άλλων προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, σε σημείο που εντυπωσιάζει τον υποψήφιο πελάτη.

Advertisement
Advertisement

Το Hyundai Kona δεύτερης γενιάς είναι εξοπλισμένο με το προηγμένο σύνολο συστημάτων υποβοήθησης Hyundai SmartSense ADAS – που δεν είναι διαθέσιμα στα περισσότερα B-SUV της κατηγορίας- εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Το Driver Status Monitor (DSM) χρησιμοποιεί την εσωτερική κάμερα για να αναλύσει το πρόσωπο του οδηγού και, σε περίπτωση υπνηλίας ή απροσεξίας, να τον ειδοποιήσει ή να παρέμβει, εάν είναι απαραίτητο.

Advertisement
Advertisement

Το έξυπνο Σύστημα Υποβοήθησης Στάθμευσης (RSPA) βοηθά από απόσταση τους οδηγούς να εισέρχονται και να εξέρχονται από τις θέσεις στάθμευσης. Με το πάτημα του κουμπιού smart key το αυτοκίνητο μετακινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Όταν ο οδηγός αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή λωρίδας, το Blind-spot View Monitor (BVM) μπορεί να τον προειδοποιήσει για πιθανό κίνδυνο σύγκρουσης με άλλα οχήματα στην τυφλή γωνία. Το Kona Electric προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής εμπρόσθιας σύγκρουσης 2.0 (FCA 2.0), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (LKA), υποβοήθηση αποφυγής σύγκρουσης τυφλού σημείου (BCA), έξυπνη υποβοήθηση ορίου ταχύτητας (ISLA), προειδοποίηση προσοχής οδηγού (DAW) και υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων (HBA) κ.α.

Advertisement

Αλήθεια είναι πως τα πληθωρικά χαρακτηριστικά του νέου Hyundai Kona (Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα) έρχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις κινητικότητας και παράλληλα διαφορετικά προφίλ lifestyle.

Η ασφάλεια όπως αποδείχτηκε και πιο πάνω είναι το Α και το Ω για το νέο SUV της Hyundai, το οποίο υιοθετεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε αυτό τον νευραλγικό τομέα. Επίσης, το ολοκαίνουργο Kona ανεβάζει τη συνδεσιμότητα σε επόμενο επίπεδο με συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού Over-the-Air (OTA), επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να εξοικονομήσουν κόστος και να συντηρήσουν τα αυτοκίνητά τους με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Advertisement

Επίσης, το νέο Hyundai Kona μπορεί να κλειδωθεί, να ξεκλειδωθεί και να εκκινήσει μέσω του Digital Key 2 Touch, χρησιμοποιώντας επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) σε έξυπνα τηλέφωνα ή έξυπνα ρολόγια, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Advertisement

Το σύστημα ήχου Bose Premium και το subwoofer οκτώ ηχείων έχει ρυθμιστεί από τους μηχανικούς της Bose για να προσφέρει μια πλούσια και καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Τόσο ο οδηγός όσο και οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε δύο θύρες USB-C, καθώς και σε ακόμη δύο φορτιστές USB-C στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το νέο Hyundai Kona είναι σχεδιασμένο και μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προκειμένου ο οδηγός και οι επιβάτες του βιώσουν την απόλυτη εμπειρία σε ένα όχημα του αύριο, σήμερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Hyundai Kona Hybrid
Το Hyundai Kona «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2024»
Οδηγούμε το νέο Hyundai Kona στην Αθηναϊκή Ριβιέρα (+τιμές)