Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA_2023

Honda ZR-V: Η πρωτοπορία στα premium υβριδικά SUV

Ελλάδα 14:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Honda ZR-V: Η πρωτοπορία στα premium υβριδικά SUV

HONDA_2023

Honda ZR-V: Η πρωτοπορία στα premium υβριδικά SUV

HONDA_2023

Το Honda ZR-V γεφυρώνει την απόσταση ανάμεσα στα HR-V και CR-V, προσφέροντας όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες της Honda σε ένα πολύ όμορφο και δυναμικό αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Το ολοκαίνουργιο Honda ZR-V είναι πρωτοπόρο στην κατηγορία D-SUV, προσφέροντας ένα μείγμα εκλεπτυσμένης αισθητικής, κορυφαίων εσωτερικών χώρων και συναρπαστικής οδηγικής εμπειρίας, ενώ δίνει προτεραιότητα στην άνεση.

Κατασκευασμένο για να εμπνέει εμπιστοσύνη και να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προτιμήσεις των πελατών, αποτελεί μια ξεχωριστή προσφορά που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των μοντέλων HR-V και CR-V.

Το πιο πρόσφατο SUV της Honda παρουσιάζει μια κομψή σιλουέτα που χαρακτηρίζεται από όμορφες εξωτερικές επιφάνειες, προσεκτικά επεξεργασμένες ενώσεις μεταξύ των μεταλλικών πάνελ και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες σε όλο το μήκος του.

Advertisement
Advertisement

Η μπροστινή μάσκα και οι λεπτοί χαρακτηριστικοί προβολείς προσθέτουν στη διακριτική αλλά εντυπωσιακή εμφάνισή του, ενώ ο αεροδυναμικός σχεδιασμός διαχειρίζεται ιδανικά τη ροή του αέρα για βέλτιστες επιδόσεις.

Με διαστάσεις που το τοποθετούν στρατηγικά στην καρδιά της ευρωπαϊκής αγοράς των SUV, το ZR-V εξασφαλίζει εξαιρετική ευρυχωρία και πρακτικότητα χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Advertisement

Ο εσωτερικός σχεδιασμός συνδυάζει τη χρηστικότητα και την κομψότητα, διαθέτοντας υλικά υψηλής ποιότητας, προσεγμένα φινιρίσματα και την τεχνολογία HMI (Human Machine Interface) με επίκεντρο τον χρήστη για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και ευκολία.

Advertisement

Το Honda ZR-V είναι εξοπλισμένο με το καινοτόμο υβριδικό σύστημα e:HEV, το οποίο προσφέρει ένα εξαιρετικό μείγμα επιδόσεων και αποδοτικότητας.

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας άμεσου ψεκασμού 2,0 λίτρων, σε συνδυασμό με δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδει συνδυαστικά 184 ίππους και 315 Nm, προσφέροντας απολαυστικές επιδόσεις που συναντάμε συνήθως σε σπορ μοντέλα hatchback.

Ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία κινητήρα, το ZR-V επιτυγχάνει εξαιρετική θερμική απόδοση, μειωμένες εκπομπές ρύπων και εντυπωσιακή οικονομία καυσίμου.

Advertisement

Το σύστημα άμεσου ψεκασμού Atkinson του κινητήρα 2,0 λίτρων και η βελτιστοποιημένη διαδικασία καύσης έχουν ως αποτέλεσμα υψηλότερη ροπή και αποδοτικότητα.

Το υβριδικό σύστημα εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ των λειτουργιών EV, Hybrid και Engine Drive, βελτιστοποιώντας την παροχή ισχύος και την αποδοτικότητα καυσίμου.

Αυτό το υβριδικό σύστημα κίνησης εξασφαλίζει εξαιρετική οικονομία καυσίμου και απόκριση σε διάφορες συνθήκες οδήγησης.

Στο εσωτερικό, το ZR-V διαθέτει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ευρυχωρία και διαισθητικής τεχνολογίας.

Ο χώρος αποσκευών του ZR-V φθάνει στα 390 λίτρα ή στα 1.311 με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ενώ το χαμηλό, κατώφλι και το επίπεδο δάπεδο διευκολύνουν τη φόρτωση βαρέων αντικειμένων. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις, υπάρχει στάνταρ ηλεκτρική πίσω πόρτα για την εξυπηρέτηση των επιβατών.

Μια μεγάλη οθόνη αφής που φθάνει έως και τις 10,2 ίντσες, το Apple CarPlay, το Android Auto και μια πληθώρα θυρών USB διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Η premium ατμόσφαιρα της καμπίνας συμπληρώνεται από έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, πολυτελή υλικά και μια σειρά από φιλικές προς τον χρήστη λειτουργίες.

Η ασφάλεια παραμένει πρωταρχικής σημασίας, με το ZR-V να διαθέτει στάνταρ την προηγμένη σουίτα τεχνολογιών ασφαλείας της Honda, Honda SENSING.

Αυτή περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αερόσακων, συστήματα αποφυγής σύγκρουσης και τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού που εξασφαλίζουν ανώτερη προστασία για τους επιβάτες σε διάφορα σενάρια.

Το Honda SENSING διαθέτει συστήματα όπως το Collision Mitigation Braking System, το Road Departure Mitigation System, το Lane Keep Assist System, την πιο πρόσφατη τεχνολογία Traffic Jam Assist της Honda, το Traffic Sign Recognition System, το Adaptive Driving Beam, το Driver Attention Monitor και πολλά ακόμα.

Η δυναμική οδήγησης του ZR-V εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο μείγμα ελέγχου και επιδόσεων. Το πλαίσιό του ZR-V που διαθέτει ελαφριά αλλά άκαμπτη κατασκευή, ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, προσφέρει αξιοπιστία, προβλεψιμότητα και ευελιξία, δημιουργώντας ένα ευχάριστο σπορ χαρακτήρα στην οδηγική του συμπεριφορά.

Το ZR-V διατίθεται σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού: Elegance, Style, Sport και Advance με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό και δυνατότητα εξατομίκευσης ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, το ZR-V αποτελεί το αποκορύφωμα της αφοσίωσης της Honda στις επιδόσεις, την ασφάλεια και την τεχνολογική καινοτομία, παρέχοντας μια συναρπαστική επιλογή για τους απαιτητικούς λάτρεις των SUV που αναζητούν μια κορυφαία και δυναμική οδηγική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Honda ZR-V διαθέσιμο στην Ελλάδα (+τιμές)
Honda Civic e:HEV: Ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης
Honda Civic e:HEV: Ανώτερο επίπεδο εξηλεκτρισμού