Live Κίνηση
Περισσότερα
HONDA-2022

Το Honda CR-V e:HEV απαντά πειστικά σε όλα τα ερωτήματα

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Honda CR-V e:HEV απαντά πειστικά σε όλα τα ερωτήματα

HONDA-2022

Το Honda CR-V e:HEV απαντά πειστικά σε όλα τα ερωτήματα

HONDA-2022

Το νέο Honda CR-V υιοθετεί την προηγμένη υβριδική τεχνολογία που φέρει τον κωδικό e:HEV. Το πολυτάλαντο SUV είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε 7 εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Το νέο και επιβλητικό Honda CR-V αναδύει εκτός όλων των άλλων στοιχείων, το σοφιστικέ στυλ, με βασικά εφόδια τα φαρδιά μυώδη τόξα στους θόλους των τροχών, τις έντονες καμπύλες στο καπό αλλά και στα πίσω πλαϊνά πάνελ.

Το CR-V διατηρεί τα σκήπτρα της κατηγορίας του στην αξιοποίηση εσωτερικού χώρου, προσφέροντας ευρυχωρία σε όλους τους επιβάτες και ένα φαρδύ, βαθύ χώρο αποσκευών με μεγάλη επιφάνεια φόρτωσης.

Η ευφυής hands-free ηλεκτρική πίσω πόρτα διευκολύνει την πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης σε ορισμένες εκδόσεις απογειώνοντας την πρακτικότητα αλλά και τη λειτουγικότητα.

Advertisement
Advertisement

Το νέο CR-V υιοθετεί πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο πρακτικό για καθημερινή χρήση. Για παράδειγμα, το ύψος της πίσω πόρτας όταν ανοίγει, μπορεί να ρυθμίζεται για αποφυγή επαφής με χαμηλά ταβάνια.

Επίσης, η ευελιξία της καμπίνας αυξάνεται με έναν αποθηκευτικό χώρο στην κεντρική κονσόλα τριών διατάξεων, και βύθιση – ‘με μία κίνηση’ – των διαιρούμενων 60:40 / αναδιπλούμενων πλατών των καθισμάτων της δεύτερης σειράς, για ταχύτερη και ευκολότερη φόρτωση.

Advertisement

Με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και κυρίως στον άνθρωπο, οδηγό και επιβάτες που θα κινηθούν μέσα σε τούτο το ποιοτικό και συνάμα ευρύχωρο όχημα ελεύθερου χρόνου. Το Honda CR-V ξεχωρίζει αμέσως για το επιβλητικό του πάτημα, γεμίζοντας τον οδηγό με περίσσια ασφάλεια και τους επιβάτες με υψηλό επίπεδο άνεσης.

Advertisement

Το πολύ στιβαρό πλαίσιο, οι καλορυθμισμένες αναρτήσεις που αντιδρούν εξαιρετικά εντός και εκτός δρόμου, η ψηλή θέση οδήγησης και η άνεση είναι μερικά από τα πολλά καλά στοιχεία του CR-V. Προσθέστε επίσης τον χαμηλό θόρυβο, την μοναδική ποιότητα κύλισης και το Active Noise Cancellation που μειώνει τους θορύβους χαμηλών συχνοτήτων συν τα αναπαυτικά καθίσματα και έχετε στη διάθεσή σας ένα πάρα πολύ ξεκούραστο αυτοκίνητο, ιδανικό για ταξίδια.

Το CR-V αποτελεί ένα ακόμα βήμα στη δέσμευση της Honda να εξηλεκτρίσει το 100% των mainstream ευρωπαϊκών μοντέλων της. Εκτός από την προσθήκη του διακριτικού e:HEV στην ονομασία, το νέο CR-V φέρει επίσης το νέο λογότυπο Honda με μπλε περίγραμμα, ως ένδειξη των μοντέλων χαμηλών εκπομπών.

Advertisement

Το CR-V e:HEV υιοθετεί την πολύ αποδοτική, προηγμένη υβριδική τεχνολογία της Honda. Η τεχνολογία Intelligent Multi-Mode Drive (i-MMD) συνδυάζει δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson, καινοτόμο κιβώτιο και τρία ευφυή προγράμματα οδήγησης (driving modes), προσφέροντας κορυφαία επίπεδα αθόρυβης και αποδοτικής λειτουργίας. Διατίθεται σε προσθιοκίνητες (FWD) και τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις για όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda CR-V e:HEV ΑWD: Καλοκαίρι αλά… υβριδικά
Ακόμα πιο εξελιγμένο το νέο Honda CR-V (+video)
Δοκιμή: Honda CR-V e:HEV AWD