Live Κίνηση
Περισσότερα
GALLO2023

OneCarOneStop by GALLO S.A: Η νέα διάσταση στις After Sales υπηρεσίες

Ελλάδα 3:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

OneCarOneStop by GALLO S.A: Η νέα διάσταση στις After Sales υπηρεσίες

GALLO2023

OneCarOneStop by GALLO S.A: Η νέα διάσταση στις After Sales υπηρεσίες

GALLO2023

Η GALLO S.A. εξελίσσει όλα τα συνεργεία της στην Αττική σε One Stop Shops, προκειμένου να σας προσφέρει όλες τις After Sales υπηρεσίες που χρειάζεστε, συγκεντρωμένες σε έναν μοναδικό προορισμό.

Advertisement
Advertisement

Η GALLO S.A. παρουσιάζει στο ελληνικό κοινό τα OneCarOneStops, τη νέα της προσέγγιση στις υπηρεσίες After Sales για τα αυτοκίνητα Peugeot, Opel και MG. Στόχος της μέσα από αυτή την κίνηση είναι να αναβαθμίσει την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της, μετατρέποντάς την σε μία λιγότερο χρονοβόρα, περισσότερο αποτελεσματική και γιατί όχι… απολαυστική διαδικασία.

  • Ένας προορισμός για όλες τις After Sales υπηρεσίες!

Πλέον, οι οδηγοί, με κάθε τους επίσκεψη στο κοντινότερό τους OneCarOneStop της GALLO S.A., απολαμβάνουν μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών φροντίδας του οχήματός τους. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνονται το service, οι επισκευές, η φανοποιεία, τα ανταλλακτικά & αξεσουάρ, καθώς και οι ασφάλειες αυτοκινήτου. Κι όλα αυτά με μία μόνο τους στάση, σε έναν μόνο προορισμό.

  • Όχι απλά έμπειροι, αλλά μοναδικοί στο είδος τους τεχνικοί αυτοκινήτων

Όλα τα συνέργεια της GALLO S.A., από τα πρώτα της, αυτά της Peugeot Gallo στη Νέα Χαλκηδόνα και την Αγία Παρασκευή έως και τα νεότερα της Opel Gallo & της MG Gallo στον Κηφισό, είναι στελεχωμένα με εξειδικευμένους τεχνικούς. Το πιο ενδιαφέρον όμως στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς διαθέτουν μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία από τη συμμετοχή της ομάδας ράλλυ της GALLO S.A. σε αγώνες παγκοσμίων προδιαγραφών, όπως το WRC Rally Acropolis. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε άφοβα το αυτοκίνητό σας στα χέρια τους, καθώς διαθέτουν την ποιότητα για να ανταπεξέλθουν άριστα, ακόμα και στην πιο απαιτητική ανάγκη του.

Advertisement
Advertisement

  • Υπηρεσίες φανοποιείας & βαφής αυτοκινήτων που κάνουν την διαφορά

Είτε πρόκειται για την ανανέωση του χρώματος ενός αυτοκινήτου, είτε για επισκευές που απαιτούν άκρως λεπτομερή δουλειά, οι τεχνικοί της GALLO S.A. διαθέτουν τη γνώση, τις τεχνικές, αλλά και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στην διάθεσή τους προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα άρτιο και εγγυημένο αποτέλεσμα αποκατάστασης. Έτσι, το όχημά σας θα επανέλθει 100% στην άριστη αρχική του κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε σχετική εργασία, η GALLO S.A. σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης. Επιπλέον, σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με υπαιτιότητα τρίτου, αναλαμβάνει δωρεάν την επισκευή του και την είσπραξη αποζημίωσης, απαλλάσσοντάς σας από χρονοβόρες διαδικασίες.

  • Γνήσια ανταλλακτικά & αξεσουάρ

Η σωστή συντήρηση κάθε αυτοκινήτου απαιτεί τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Γι’ αυτό, η GALLO S.A. αποτελεί την πιο ασφαλή επιλογή των οδηγών Peugeot, Opel & MG και σε αυτό τον τομέα. Αφενός, όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί είναι εγκεκριμένα από τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου. Αφετέρου, ενημερώνει με πλήρη διαφάνεια τους πελάτες της για κάθε ένα από τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιεί, εξασφαλίζοντας απόλυτη διαφάνεια στην προέλευση, τα χαρακτηριστικά και την τιμή του.

  • Ασφάλειες για κάθε αυτοκίνητο
Advertisement

Η GALLO S.A. δεν περιορίζεται στις εργασίες συντήρησης αυτοκινήτου, αλλά σας προτείνει και εξαιρετικές λύσεις ασφάλισης με βάση της ανάγκες σας. Από την κάλυψη ζημιών λόγω ατυχημάτων έως την προστασία από κλοπή και φυσικά φαινόμενα, οι επιλογές ασφάλισης που σας προτείνει σας επιτρέπουν να προστατεύετε την επένδυση σας και να οδηγείτε με ηρεμία.

Advertisement

GALLO S.A.: Τα πάντα για τη φροντίδα του Peugeot, του Opel ή του MG σας!

Η σχέση της GALLO S.A. με κάθε πελάτη της ξεχωριστά δε σταματά στην αγορά αυτοκινήτου. Πρόκειται για μία σχέση που οικοδομείται στο χρόνο, πάνω στη βάση της εμπιστοσύνης, αλλά και την βαθιά κατανόηση κάθε ανάγκης του. Αυτό είναι και το μυστικό που κάνει την εταιρεία να εξελίσσεται, δημιουργώντας υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στον οδηγό. Για σας λοιπόν που αναζητάτε μία κορυφαία εμπειρία After Sales εξυπηρέτησης του οχήματός σας Peugeot, Opel ή MG, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε σήμερα με τους ανθρώπους της, οι οποίοι και θα καλύψουν σίγουρα κάθε σας ανάγκη. Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες της εδώ.

Advertisement

Κάθετες Μονάδες GALLO S.A (Shοwroom – Service – Ανταλλακτικά)

  • Peugeot Gallo στην Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Peugeot Gallo στη Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002
  • Opel Gallo στο Αιγάλεω, Λ. Κηφισού 172. Τηλέφωνο: 210 53 13 213
  • MG Gallo στο Αιγάλεω, Λ. Κηφισού 170. Τηλέφωνο: 210 53 13 213.

Μάθετε περισσότερα για την GALLO S.A. μέσα από το νέο της website www.gallo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο PEUGEOT 308: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Peugeot ΓΚΑΛΛΟ: 5+1 λόγοι για να την επιλέξετε