Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ζήτησε συγνώμη ο Todt

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ζήτησε συγνώμη ο Todt

FORMULA 1

Ζήτησε συγνώμη ο Todt

FORMULA 1

O Nico Hulkenberg όλα δείχνουν πως δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τη νίκη του στον 24ωρο αγώνα του Μαν αφού το 2016 αυτός διεξάγεται το ίδιο Σαββατοκύριακο που η Formula 1 επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μάλιστα φέρεται να μην είναι ο μόνος που ο προγραμματισμός στους δύο θεσμούς του χάλασε τα σχέδια αφού τουλάχιστον και ο Max Verstappen σκόπευε να τον μιμηθεί. Ωστόσο, στις 18-19 Ιουνίου, θα βρίσκονται στο Μπακού για το ευρωπαϊκό Grand Prix της F1 και όχι στο γαλλικό σιρκουί για τον θρυλικό αγώνα αντοχής.

Πολλοί δυσαρεστήθηκαν από αυτή την… αστοχία στον προγραμματισμό από πλευράς της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ωστόσο ο πρόεδρός της, Jean Todt, αν και απολογήθηκε για αυτή, τόνισε πως δεν υπήρχε εναλλακτική…

Advertisement
Advertisement

«Το να οργανώσεις ένα αγωνιστικό καλεντάρι είναι δύσκολη υπόθεση. Έχουμε 21 αγώνες στη Formula 1, 10 αγώνες στη Formula E, 10 αγώνες στο WEC και 14 ράλι. Δεν είναι εφικτό να υπάρξει πρόγραμμα που να μη συμπίπτουν αγώνες διαφορετικών θεσμών. Όμως για την περίπτωση της κοινής ημερομηνίας για F1 και τον 24ωρο αγώνα του Μαν, υπάρχει διαφορά ώρας ανάμεσα στη διεξαγωγή του Grand Prix και τον τερματισμό του αγώνα του Μαν. Ίσως 1-2 οδηγοί να μη μπορούν να τρέξουν κι εκεί. Ζητάω συγνώμη αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο…», είπε ο Todt στο βρετανικό Autosport.

Θα έχει ο Hulkenberg την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του;

Θα έχει ο Hulkenberg την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του;

Όλα αυτά με το καλεντάρι που ισχύει έως τώρα. Μένει η τελική του επιβεβαίωση από το παγκόσμιο συμβούλιο μηχανοκίνητου αθλητισμού που συνεδριάζει τον Δεκέμβριο.