FORMULA 1

Αναμένοντας το οδηγικό δίδυμο της Lotus

Ελλάδα 14:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναμένοντας το οδηγικό δίδυμο της Lotus

FORMULA 1

Αναμένοντας το οδηγικό δίδυμο της Lotus

FORMULA 1

Οι μέρες περνούν και όσο η Lotus δεν ανακοινώνει το οδηγικό της δίδυμο για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, η αγωνία κορυφώνεται! Νίκο Χούλκενμπεργκ και Φελίπε Μάσα φέρονται ως οι βασικοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κίμι Ράικονεν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Με τον Φινλανδό να επιστρέφει στη Ferrari το 2014, η βρετανική ομάδα χρειάζεται μία ηγετική φυσιογνωμία. Ο Ρομέν Γκροζάν που όπως όλα δείχνουν θα διατηρήσει τη θέση του, μπορεί να είναι γρήγορος και φέτος… πιο ώριμος, δύσκολα όμως μπορεί να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη.

Από την άλλη, η συγκεκριμένη θέση είναι περιζήτητη καθώς αφορά στο καλύτερο διαθέσιμο μονοθέσιο ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι. Πέραν των προαναφερθέντων, δυνατά παίζει και το όνομα του Παστόρ Μαλντονάντο, με σενάρια να συνδέουν μία ενδεχόμενη μεταπήδηση από τη Williams «πακέτο» με τον σπόνσορα του, τη PDVSA. Όλοι τους όμως, θα πρέπει να περιμένουμε.

Advertisement
Advertisement

«Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση, υπάρχει όμως έντονη παρασκηνική δραστηριότητα. Ο Kimi θα οδηγεί για άλλη ομάδα του χρόνου ενώ ο Ρομέν θα παρέχει σταθερότητα αν παραμείνει και βάσει των καλών εμφανίσεων του τον τελευταίο καιρό, πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλοί καλοί οδηγοί στην αγορά αυτή τη στιγμή και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε εμείς αυτοί που θα κάνουν την επιλογή. Είμαστε σίγουροι πως θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό δίδυμο το 2014», τόνισε ο επικεφαλής της Lotus, Ερίκ Μπουγιέ.