Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Βλέπει και πέρα από τη Mercedes o Bottas

Ελλάδα 9:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βλέπει και πέρα από τη Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Βλέπει και πέρα από τη Mercedes o Bottas

FORMULA 1

Μπορεί ο Valtteri Bottas να ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Mercedes-AMG, ωστόσο για μία ακόμα χρονιά η επέκταση είναι μονοετής.

Advertisement
Advertisement

Ο Φινλανδός εντάχθηκε στα ασημί βέλη πριν από τρία χρόνια και σε αυτή την τριετία έχει κλείσει τη σεζόν τρίτος, πέμπτος και δεύτερος αντίστοιχα. Ειδικά φέτος ήταν η καλύτερη του χρονιά με τη γερμανική ομάδα αφού πανηγύρισε τις 4 από τις 7 νίκες του, 5 από τις 11 pole που έχει συνολικά ενώ βρέθηκε κι άλλες 10 φορές στο βάθρο.

Κοινώς, η βελτίωση του ήταν αρκετή να του εξασφαλίσει νωρίς συμβόλαιο για το 2020 αλλά ουδείς γνωρίζει τι έπεται. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα είναι αβέβαια τα πλάνα του έτερου οδηγού της ομάδας, Lewis Hamilton ενώ υπάρχει φημολογία και για τον επικεφαλής της, Toto Wolff. Τι σκέφτεται λοιπόν ενόψει 2021 ο Bottas;

Advertisement
Advertisement

«Θα υπάρξουν αλλαγές στρατοπέδων αλλά αν μπορούσα να επιλέξω τώρα, βάζει του τι εγώ θέλω, προφανώς θα ήθελα να μείνω εκεί που είμαι. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα και έχω γίνει καλύτερος οδηγός συνεργαζόμενος με αυτή την ομάδα. Όμως την ίδια ώρα, θα ήμουν ανοιχτός και για κάποιες άλλες λύσεις. Δεν είναι κάτι που θέλω να συζητήσω από τώρα, πριν καν αρχίσει η σεζόν. Θα περιμένω και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», είπε με νόημα στο GrandPx.news. .

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος αποτελεί ουσιαστικά «παιδί» του Wolff που ήταν ο άνθρωπος που τον βοήθησε να βρεθεί στη Formula 1 και τη Williams όταν ήταν και ο Αυστριακός εκεί, ενώ τον επέλεξε και για αντικαταστάτη του Nico Rosberg στη Mercedes.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher