Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: To τρομακτικό ατύχημα του Hartley

Ελλάδα 14:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: To τρομακτικό ατύχημα του Hartley

FORMULA 1

Video: To τρομακτικό ατύχημα του Hartley

FORMULA 1

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο οδηγός της Scuderia Toro Rosso, Brendon Hartley, που βγήκε αλώβητος από την STR13 μετά από ένα τρομακτικό ατύχημα κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας περιόδου ελεύθερων δοκιμών του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Νεοζηλανδός είδε την εμπρός αριστερά ανάρτηση του μονοθεσίου του να καταρρέει ενώ προσέγγιζε τη στροφή Brooklands στο σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ. Εκεί, στο τέλος της ευθείας Wellington, τα σύγχρονα μονοθέσια αναπτύσσουν ταχύτητες άνω των 300 km/h.

Ο Hartley ήταν απλά επιβάτης, δεν μπορούσε να αποτρέψει τη σύγκρουση και τελικά η Toro Rosso κατέληξε στον προστατευτικό τοίχο από ελαστικά. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, απάντησε άμεσα στο κάλεσμα του μηχανικού του μέσω ασυρμάτου, βγήκε μόνος του από τη διαλυμένη STR13 και χαιρέτησε το κοινό, δείχνοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

Advertisement
Advertisement

Μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο ιατρικό κέντρο της πίστας του Σίλβερστοουν, όσο οι μηχανικοί της ιταλικής ομάδας σήκωναν μανίκια έχοντας μπροστά τους τη σχεδόν ακατόρθωτη πρόκληση. Να επιδιορθώσουν το μονοθέσιο του Hartley εγκαίρως για να λάβει μέρος στις κατατακτήριες δοκιμές του δέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Δείτε το ατύχημα του Hartley από διάφορες οπτικές γωνίες…