Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Η Ferrari SF70H στην πίστα!

Ελλάδα 20:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η Ferrari SF70H στην πίστα!

FORMULA 1

Video: Η Ferrari SF70H στην πίστα!

FORMULA 1

Λίγο μετά τα επίσημα αποκαλυπτήριά της, η SF70H, το νέο δηλαδή μονοθέσιο της Scuderia Ferrari, βγήκε στην πίστα του Φιοράνο για να πάρει το βάπτισμα του πυρός!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

To shakedown στην ιδιόκτητη πίστα που βρίσκεται απέναντι από το εργοστάσιο του Μαρανέλο, έγινε στο πλαίσιο της μίας εκ των δύο ημερών που έχει η Ferrari (όπως και κάθε άλλη ομάδα) για ανάγκες κινηματογράφησης. Απλά με τους εξής περιορισμούς: να μη καλύψει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα και να ‘πατάει’ σε ειδικά demo ελαστικά της Pirelli.

Πρώτος πίσω από το τιμόνι πέρασε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2007, Kimi Raikkonen, παραδίδοντας στη συνέχεια τη σκυτάλη στον τετράκις πρωταθλητή Sebastian Vettel. Όλα αυτά υπό το βλέμμα και του προέδρου της ιταλικής εταιρείας, Sergio Marchionne.

Advertisement
Advertisement

Παρότι δεν ανακοινώθηκαν χρόνοι, ούτε είναι αντιπροσωπευτικοί μιας και τα ελαστικά είναι γόμας διαφορετικής εκείνων που χρησιμοποιούνται στα Grand Prix, φημολογείται πως χάρη στους νέους κανονισμούς που εξασφαλίζουν αυξημένη κάθετη δύναμη στα μονοθέσια, η SF70H κάλυψε το γύρο στο Φιοράνο μέσα σε μόλις 58 δευτερόλεπτα!

Δείτε τη εν δράσει, στο video που ακολουθεί…