Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Schumacher

Ελλάδα 4:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Schumacher

FORMULA 1

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Schumacher

FORMULA 1

Σε καταστολή για δεύτερο 24ωρο παραμένει ο 45χρονος Γερμανός πρωταθλητής στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Οι γιατροί εκτιμούν την κατάσταση του Schumacher ώρα με την ώρα και προς το παρόν δεν έχουν ενδείξεις από τις αξονικές τομογραφίες που θα τους επέτρεπε να εξετάσουν το ενδεχόμενο διακοπής της καταστολής. Αντίθετα έχουν προχωρήσει σε μείωση της θερμοκρασίας του σώματος του Γερμανού στους 34 βαθμούς Κελσίου σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν το μεταβολισμό του ώστε να μειώσουν το εγκεφαλικό οίδημα σταδιακά.

Στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του Schumacher, Corinna μαζί με την κόρη τους Gina-Maria και το γιό τους Mich που ήταν μαζί με τον πατέρα του την ώρα του ατυχήματος.

Advertisement
Advertisement

Η επί δεκαετίες συνεργάτης και εκπρόσωπος Τύπου του Michael Schumacher, Sabine Kehm σύστησε στους δημοσιογράφους να μην ενοχλούν την οικογένεια λέγοντας: «Η οικογένεια δεν τα πάει προφανώς πολύ καλά. Είναι σοκαρισμένοι».

Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο αδερφός του Michael, Ralf επίσης πρώην πιλότος F1, αλλά και ο πατέρας τους Rolf.

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά κρίσιμη για την εξέλιξη της υγείας του Γερμανού. Μιλώντας με κορυφαίο Έλληνα νευροχειρουργό που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του μάθαμε ότι υπάρχει σημαντικό ποσοστό ατόμων που συνέρχονται μετά από τέτοια χτυπήματα. Ο ειδικός επιστήμων στέκεται πολύ στη διάρκεια που ο εγκέφαλος του Schumacher μετά το ατύχημα έμεινε χωρίς επαρκές οξυγόνο: «Όσο πιο μικρό ήταν αυτό το διάστημα τόσο μεγαλύτερες οι ελπίδες να μην υπάρχει μόνιμη βλάβη».

Advertisement

To νοσοκομείο της Γκρενόμπλ βρίσκεται υπο πολιοκρία από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ απ’ όλο τον κόσμο.

Advertisement