Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Todt: Βλέπω συχνά το Schumacher, ακόμη παλεύει…

Ελλάδα 9:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Todt: Βλέπω συχνά το Schumacher, ακόμη παλεύει…

FORMULA 1

Todt: Βλέπω συχνά το Schumacher, ακόμη παλεύει…

FORMULA 1

Ο πρόεδρος της FIA, Jean Todt μιλώντας στο περιθώριο του Μεξικάνικου GP στην πίστα Hermanos Rodriquez αποκάλυψε πως βλέπει συχνά τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή και για πρώτη φορά μετά από καιρό άφησε ένα μικρό περιθώριο αισιοδοξίας.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο όπως και οι υπόλοιποι επικεφαλής του σπορ στην πόλη του Μεξικού όπου η F1 επιστρέφει μετά από 23 χρόνια στην ανακαινισμένη πίστα Hermanos Rodriquez.

Ο Todt όπως και ο Ecclestone βρέθηκαν στα πιτ της Force India κατά την επίσκεψη του Μεξικάνου προέδρου, Enrique Pena Nieto. Εκεί τον υποδέχτηκε ο Μεξικάνος οδηγός Sergio Perez μαζί με τον Carlos Slim. Ο Slim είναι Μεξικάνος επιχειρηματίας με επιχειρήσεις στα ποτά και στις τηλεπικοινωνίες. Είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη και αυτός που συνετέλεσε τα μέγιστα για την επιστροφή της F1 στο Μεξικό.

Advertisement
Advertisement

perez-mex15-pena-todt-bernie-a640

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Μεξικάνου προέδρου οι δημοσιογράφοι άκουσαν από το στόμα του προέδρου της FIA, Jean Todt όσον αφορά στο θέμα του Michael Schumacher: “Την προηγούμενη βδομάδα ο Hamilton πήρε τον τίτλο για 3η φορά. Κοίταζα τα στατιστικά ο Schumacher έχει πάρει επτά τίτλους είμαι πολύ περήφανος για όσο έχει πετύχει και μερικές φορές τα ξεχνάμε. Είναι στενός μου φίλος, βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά του και τον βλέπω συχνά. Ακόμη το παλεύει και εμείς πρέπει μαζί με την οικογένειά του να συνεχίσουμε να προσπαθούμε“.

Έχουν περάσει 22 μήνες από τη στιγμή που ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Ο Jean Todt ήταν αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari τη χρυσή πενταετία που ο Schumacher πήρε ισάριθμους συνεχόμενους τίτλους από το 2000 έως και το 2004. Τότε αναπτύχθηκε η σχέση των δυο αντρών.

Advertisement


Ο Perez (δεξιά) δείχνει το τιμόνι του στον πρόεδρο του Μεξικό εξηγώντας την λειτουργία του DRS υπό το βλέμμα του Carlos Slim που βρίσκεται ανάμεσά τους και πίσω τους.