Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

Ελλάδα 5:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

FORMULA 1

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

FORMULA 1

Τέλος καλό, όλα καλά στην απίστευτη περιπέτεια του Romain Grosjean που στο πλαίσιο του Grand Prix του Μπαχρέιν κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από μία πύρινη κόλαση.

Advertisement
Advertisement

Με αρωγό τη σύγχρονη τεχνολογία στους τομείς ασφαλείας, την εκπαίδευση των οδηγών, τη βοήθεια της τύχης, ακόμα και το… ένστικτο επιβίωσης, ο Γάλλος βγήκε από το σφηνωμένο στις μπαριέρες και φλεγόμενο κόκπιτ.

Η εικόνα του να περπατάει μετά το σοκαριστικό ατύχημα, έφερε ανακούφιση σε όλους τους φίλους του σπορ. Ακόμα περισσότερο, το video που μοιράστηκε από το κρεβάτι του στρατιωτικού νοσοκομείου BDF του Βασιλείου του Μπαχρέιν στο οποίο μεταφέρθηκε.

Advertisement
Advertisement

Ο 34χρονος είχε εγκαύματα στα χέρια και τους αστραγάλους, όμως οι εξετάσεις του έδειξαν πως δεν είχε περαιτέρω τραυματισμούς. Και γι’ αυτό, έχοντας ξεγελάσει το θάνατο, δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαμογελαστός.

Αξίζει να σημειωθεί πως τονίζει πως το σύστημα ασφαλείας halo ήταν αυτό που του έσωσε τη ζωή, αν και κατά ειρωνεία της τύχης, ήταν ανάμεσα στους οδηγούς που δεν ήθελαν την επιβολή του στη Formula 1!

Advertisement

«Ήθελα μόνο να σας πω ότι είμαι καλά ή τέλοσπάντων, σχεδόν καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα μηνύματα. Πριν από μερικά χρόνια δεν ήμουν υπέρ της εισαγωγής του halo αλλά ξέρω πλέον πως είναι το σπουδαιότερο μέτρο ασφαλείας που προστέθηκε στη Formula 1. Χωρίς αυτό δεν θα ήμουν εδώ, να σας μιλάω σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ιατρικό επιτελείο, στην πίστα αλλά και το νοσοκομείο. Ελπίζω σύντομα να είμαι σε θέση να σας γράψω μερικά μηνύματα», είπε ο Γάλλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Πως σώθηκε ο Grosjean;

F1: Τρομακτικό ατύχημα, σώθηκε από θαύμα ο Grosjean (video)

GP Μπαχρέιν: Υπήρξε κι αγωνιστική δράση, νικητής ξανά ο Hamilton

Advertisement