FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Ρωσίας

Ελλάδα 2:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το F1 Vlog του GP Ρωσίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Ρωσίας

FORMULA 1

H πίστα του Σότσι φιλοξένησε τον δέκατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, με το Grand Prix της Ρωσίας να είναι ένας αγώνας δίχως μεγάλες ανατροπές αλλά με μπόλικο παρασκήνιο!

Advertisement
Advertisement

Για πέμπτη σεζόν, το F1 Vlog του Πάνου Σεϊτανίδη (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όλα όσα συμβαίνουν στις πίστες της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνδυάζοντας χιούμορ με ουσία, το νέο επεισόδιο αναλύει πως ο Valtteri Bottas τη νίκησε τη μέλισσα, πως ο Max Verstappen επέστρεψε στο βάθρο, πόσο δίκιο είχε για την γκρίνια στους αγωνοδίκες ο Lewis Hamilton αλλά και το περίεργο πλάνο του Carlos Sainz.

Καλεσμένος στο επεισόδιο που καταπιάνεται με όσα συνέβησαν στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, είναι ο σχολιαστής των Grand Prix στην Cosmote TV, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.

Advertisement
Advertisement

Κι όπως πάντα, ο ειδικός συνεργάτης και ανεξάρτητος αγωνοδίκης, Χάρης Τρακάρης, αναλύει τα ατυχήματα της εκκίνησης αλλά και του Σαββάτου, δίνοντας ως συνήθως άλλη διάσταση στα πράγματα. Ειδικά στα σπαρταριστά backstage!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
O Schumacher θα οδηγήσει στο FP1 του Νίρμπουργκρινγκ!

H Mercedes έστειλε γυμνή φωτογραφία στο Twitter

Advertisement

Το Instagram F1 Live με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη (video)