Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 o Charles Leclerc

Ελλάδα 0:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετικός στον Covid-19 o Charles Leclerc

FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 o Charles Leclerc

FORMULA 1

Μετά τους Sergio Perez, Lance Stroll, Lewis Hamilton και Lando Norris, ο Charles Leclerc έγινε ο πέμπτος οδηγός της Formula 1 που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Covid-19.

Advertisement
Advertisement

Ο πιλότος της Scuderia Ferrari που βρισκόταν και θα παραμείνει στο σπίτι του, στο Πριγκιπάτο του Μονακό, ανακοίνωσε την παραπάνω εξέλιξη μέσω social media. Συγκεκριμένα, έγραψε:
«Γεια σας παιδιά. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς. Θέλω να σας ενημερώσω πως βρέθηκα θετικός στον Covid-19. Κάνω συχνά τεστ ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της ομάδας μου. Δυστυχώς, έμαθα πως βρέθηκα σε επαφή με πρόσωπο που διαγνώστηκε με Covid-19 και άμεσα έθεσα εαυτόν σε απομόνωση, ενημερώνοντας παράλληλα όλους εκείνους με τους οποίους είχα έρθει σε επαφή. Έκανα τεστ και βρέθηκα κι εγώ θετικός. Νιώθω καλά και έχω ήπια συμπτώματα. Θα παραμείνω σε απομόνωση, στο σπίτι μου στο Μονακό, ακολουθώντας τις οδηγίες των τοπικών υγειονομικών αρχών».

Advertisement
Advertisement

O 23χρονος νικητής δύο Grand Prix ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2020 στην όγδοη θέση της βαθμολογίας οδηγών, με 98 πόντους και δύο βάθρα στο ενεργητικό του. Η προσεχής, θα είναι η τρίτη του χρονιά στο Μαρανέλο και θα έχει ως νέο teammate τον Carlos Sainz Jr.

Όσο για τις επόμενες υποχρεώσεις του με τη Scuderia, το μοναδικό χειμερινό τεστ εξέλιξης πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2021, είναι προγραμματισμένο για τις 12-14 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Όσο για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, θα είναι επίσης στην πίστα του Σακχίρ, στις 28 Μαρτίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

Advertisement

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Χάρης Κουνενής: Αποκλειστική συνέντευξη με τον Έλληνα της AlphaTauri