Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θέλει ή δεν θέλει τον Vettel η Mercedes;

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θέλει ή δεν θέλει τον Vettel η Mercedes;

FORMULA 1

Θέλει ή δεν θέλει τον Vettel η Mercedes;

FORMULA 1

Μπορεί ακόμα να μην έχει αρχίσει καν το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2017 και ήδη θέμα συζήτησης είναι το… 2018. Για να είμαστε πιο ακριβείς καιρό τώρα συζητιέται το 2018 και συγκεκριμένα το αν αυτή θα είναι η σεζόν που θα βρει τον Sebastian Vettel στη Mercedes. Ο Niki Lauda απαντά. Σχεδόν.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Το συμβόλαιο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Ferrari ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν που αρχίζει την 26η Μαρτίου και οι συμπατριώτες του διατηρούν στο προσκήνιο το σενάριο που τον θέλει να ντυθεί στα ασημί.

Ο ίδιος επίσημα δηλώνει ευτυχής στο Μαρανέλο όμως αν η νέα αγωνιστική σεζόν είναι όπως ήταν η περυσινή για τη Scuderia, οι επίσημες τοποθετήσεις του μάλλον θα διαφέρουν πολλοί από τα ανεπίσημα θέλω του.

Advertisement
Advertisement

Τι λέει όμως η άλλη πλευρά; Έχει στα πλάνα της τον Vettel; Την απάντηση δίνει ο μη-εκτελεστικός αντιπρόεδρος των ασημί βελών, Niki Lauda.

«Δεν είναι στα πλάνα μας ο Vettel. Πρέπει να το ξεκαθαρίσω. Θα ξεκινήσουμε τη σεζόν με τους Valtteri Bottas και Lewis Hamilton και περιμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους», φέρεται να είπε ο Lauda στην εφημερίδα Daily Star.

Advertisement

To δεύτερο σκέλος της απάντησης αφορά και το δεύτερο σκέλος της ερώτησης που του έγινε, διότι ο Bottas που στρατολογήθηκε στη θέση που άφησε κενή ο Nico Rosberg, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτό συνέβη επειδή η Mercedes θέλει να δει αν μπορεί να αντέξει την πίεση του πρωταθλητισμού ή όπως αναφέρουν συγκεκριμένοι κύκλοι, επειδή η θέση είναι ήδη κλεισμένη για το 2018;

Advertisement