Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα τρέξει ξανά σε ράλι ο Bottas

Ελλάδα 7:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα τρέξει ξανά σε ράλι ο Bottas

FORMULA 1

Θα τρέξει ξανά σε ράλι ο Bottas

FORMULA 1

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στη Formula 1 και στρέφεται ξανά στα ράλι!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για τον Valtteri Bottas που μετά τη συμμετοχή του στο Ράλι Αρκτικής τον περασμένο Ιανουάριο, τώρα θα τρέξει σε ένα ακόμα ράλι! Συγκεκριμένα στο Rallycircuit Cote d’Azur, ένα event με βάση το σικουί Πολ Ρικάρ στο Λεκαστελέ, εκεί που φιλοξενείται το γαλλικό Grand Prix της Formula 1.

Μάλιστα ο 30χρονος που έκλεισε τη σεζόν της F1 στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχει ήδη κάνει δοκιμές με το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξει.

«Ήθελα να νιώσω άνετα στο αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξω, ένα Citroen προδιαγραφών WRC. Η σεζόν μας στη Formula 1 ολοκληρώθηκε την Κυριακή, άρα θεώρησα πως θα είναι ωραία να διασκεδάσω, να τρέξω χωρίς πίεση για κάποιο αποτέλεσμα. Απολαμβάνω τα ράλι, είναι απολαυστικά. Το συγκεκριμένο είναι και σε άσφαλτο, κομμάτι του απλώνεται στην πίστα της Formula 1 άρα θα μου ταιριάζει κιόλας. Θεωρώ πως είναι ράλι περιορισμένου ρίσκου σε ότι αφορά στην ασφάλεια. Θα είναι ιδανικός τρόπος να ξεκινήσω τις διακοπές μου», είπε ο Φινλανδός στο Autosport.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη ερώτηση ήταν αναμενόμενη και αφορούσε αν μετά την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα εξέταζε μία νέα καριέρα, στον κόσμο των ράλι.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να απαντήσω. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή αλλά προς το παρόν είναι κάτι που μου αρέσει, το απολαμβάνω και μου κάνει καλό, βελτιώνω τις ικανότητές μου οδηγώντας κάτι διαφορετικό. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τόσο μακριά, θεωρώ πως θα είμαι πολύ καιρό ακόμα στη Formula 1 καθώς έχω πολλά ακόμα να δώσω αλλά και στόχους να πετύχω. Μετά, μία μέρα, θα δούμε. Ποτέ μη λες ποτέ», είπε ο Bottas.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Έχει δρόμο ακόμα μπροστά του ο Schumacher
To F1 Vlog του GP Βραζιλίας