Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα συνεχίσουν μαζί McLaren και Vandoorne;

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα συνεχίσουν μαζί McLaren και Vandoorne;

FORMULA 1

Θα συνεχίσουν μαζί McLaren και Vandoorne;

FORMULA 1

Όσοι παρακολουθείτε στενά τα τεκταινόμενα στον μαγικό κόσμο της Formula 1 σίγουρα θα μπερδευτήκατε με τον τίτλο, μιας και η McLaren F1 Team έχει ήδη ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν που διανύουμε θα χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών. Αγώνες όμως, δεν είναι μόνο η Formula 1…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η βρετανική ομάδα και ο Stoffel Vandoorne υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσουν μαζί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού και τα IndyCar. Καιρό τώρα η McLaren εξετάζει την επίσημη εμπλοκή της στο θεσμό και αυτό αναμένεται να γίνει πραγματικότητα το 2019.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκεί θα βρίσκεται ο επίσης νυν οδηγός της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, Fernando Alonso. Είναι πιθανό λοιπόν, ο επόμενος teammate του να είναι ο… νυν!

Advertisement
Advertisement

Είναι χαρακτηριστικά όσα είπε ο CEO της McLaren, Zak Brown, για τον Βέλγο οδηγό!

«Θεωρώ πως ο Stoffel είναι ένας πολύ γρήγορος οδηγός, πολύ σταθερός. Θα ήταν εξαιρετικός στα sports cars, θα ήταν εξαιρετικός στο IndyCar. Θα μπορούσε να έχει καλή καριέρα και στη Formula 1, απλά είχε δύο δύσκολα χρόνια. Έχουμε καλή σχέση. Προφανώς όταν δεν ανανεώνεις τη συνεργασία σου με κάποιον, είναι δύσκολο. Όμως είναι επαγγελματίας κι εμείς είμαστε θαυμαστές του. Σίγουρα η McLaren θα τον επέλεγε για να τρέξει μαζί της σε άλλο θεσμό και θα ήταν όμορφο να δούμε την ιστορία του με τη McLaren να συνεχίζεται», είπε ο Αμερικανός στο RACER.

zak-brown-singa18-a640

Advertisement

Όσο για το project IndyCar για τη McLaren, το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί αφορά τον προμηθευτή κινητήρα. Κι ενώ οι φήμες λένε πως ελέω Alonso η συνεργασία με τη Honda είναι σχεδόν απίθανη, ο Brown ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Ιάπωνες. Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν.