Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα μείνει από λάστιχα η Caterham;

Ελλάδα 1:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα μείνει από λάστιχα η Caterham;

FORMULA 1

Θα μείνει από λάστιχα η Caterham;

FORMULA 1

Τα οικονομικά προβλήματα της Caterham, ακόμα και υπό τη νέα της ιδιοκτησία, είναι δεδομένα. Μάλιστα οδηγούν σε φήμες και δημοσιεύματα ακραία, όπως αυτό που θέλει την ομάδα με βάση το Λίφιλντ της Αγγλίας, να μην έχει πληρώσει ακόμα την Pirelli!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η ιταλική εταιρεία είναι αποκλειστικός προμηθευτής στη Formula 1, με αποτέλεσμα να συνεργάζεται με όλες τις ομάδες. Αυτές καταβάλουν ένα «χ» ποσό για τις εκατοντάδες των μαύρων σημείων επαφής με το δρόμο και η ολλανδική εφημερίδα Die Telegraph υποστήριξε σε δημοσίευμά της πως οι Ιταλοί ακόμα δεν έχουν δει το χρώμα του χρήματος.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έκανε λόγο για άρνηση της Pirelli να παρέχει ελαστικά στην Caterham στο Grand Prix Ιαπωνίας που διεξάγεται στις 5 Οκτωβρίου. Ωστόσο, αυτό είναι σενάριο που μάλλον πλησιάζει στη σφαίρα της φαντασίας αφού εύλογα, ακόμα κι αν η Caterham δεν είχε πληρώσει, θα προέκυπταν τρόπο για να αποφευχθεί ένα τέτοιο σενάριο.

Advertisement
Advertisement

Πάντως ο επικεφαλής εδώ και λίγες ημέρες της μικρής ομάδας, Manfredi Ravetto, ξεκαθάρισε στο Omnicorse.it: «Είναι βλακώδης ισχυρισμός. Θα χρησιμοποιήσουμε κανονικά τα ελαστικά της Pirelli στη Σουζούκα».