Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα βάζει με την ομάδα ο Kimi

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα βάζει με την ομάδα ο Kimi

FORMULA 1

Τα βάζει με την ομάδα ο Kimi

FORMULA 1

Η αρνητική έκπληξη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Αυστρίας, ήταν αναμφίβολα ο Kimi Raikkonen. Ο οδηγός της Ferrari αποκλείστηκε από το Q1, σημειώνοντας μόλις την 18η καλύτερη επίδοση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Προφανώς η πληροφόρηση που είχα ήταν λανθασμένη. Με ενημέρωσαν πως το σχέδιο Α δεν ήταν πια εφικτό αλλά τελικά, χάσαμε γενικά την ευκαιρία να κάνουμε γύρο. Μου είχαν πει πως θα κάνω τρεις γύρους αλλά τελικά αντιλήφθηκαν πως βγήκαμε στην πίστα με καθυστέρηση και πως δεν θα προλάβαινα να κάνω τρεις χρονομετρημένους γύρους. Ακολουθούσα συνήθεις διαδικασίες όταν ξαφνικά μου είπαν πως άλλαξε το πλάνο μας. Έκανα ότι μου είπαν. Και κάπου έκαναν λάθος», είπε ο Raikkonen μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών.

Ή έκπληξη και ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλη και μέσω ασυρμάτου. Όταν τον ενημέρωσαν για τη θέση που κατάλαβε, η απάντησή του ήταν: «Πόσο στα γ****** είναι δυνατό»;

Advertisement
Advertisement

kimi640

Όποιος κι αν ευθύνεται, ο Φινλανδός έχασε την ευκαιρία για ένα καλό πλασάρισμα, δεδομένου πως ο teammate του, Sebastian Vettel, ήταν κατά μόλις 3 δέκατα πίσω από τον χρόνο που χάρισε την pole position στον Lewis Hamilton.