Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα ρολόγια των Hamilton και Rosberg!

Ελλάδα 6:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ρολόγια των Hamilton και Rosberg!

FORMULA 1

Τα ρολόγια των Hamilton και Rosberg!

FORMULA 1

Οι πιλότοι της Mercedes φορούν στους καρπούς τα τελευταία μοντέλα της IWC. Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεργάζεται με την ομάδα της F1 ως επίσημος Τεχνικός Συνεργάτης (Engineering Partner) από την αρχή του έτους.

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Χάμιλτον μάλιστα τις προηγούμενες μέρες είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το εργοστάσιο της ομάδας στο πλαίσιο της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η IWC διοργάνωσε χτες μια πολύ όμορφη εκδήλωση  στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο συνεργασίας των δυο εταιρειών και φυσικά τα ρολόγια των πιλότων της F1. Όπως μάθαμε από τους ανθρώπους της εταιρείας πολύ σύντομα θα δούμε ρολόγια ειδικά σχεδιασμένα στο πνεύμα της F1, με ανθρακόνημα. Επιπλέον η μεταφορά κουλτούρας και τεχνολογίας ανάμεσα στις δυο εταιρείες είναι ο βασικός στόχος της συνεργασίας.

Advertisement
Advertisement

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση πέρα από την ξενάγηση στα εκθέματα του Μουσείου (σ.σ: αν δε το έχετε ήδη κάνει, προγραμματίστε μια επίσκεψη) είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά και τα νέα μοντέλα IWC της σειράς Ingenieur 2013 ανάμεσά τους και το AMG Black Series Ceramic. Πρόκειται για το πρώτο ρολόι με θέμα της συνεργασία με την ομάδα AMG Mercedes F1.
[nggallery id=3007]