Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Τα ρολόγια των Hamilton-Rosberg

Ελλάδα 15:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα ρολόγια των Hamilton-Rosberg

FORMULA 1

Τα ρολόγια των Hamilton-Rosberg

FORMULA 1

Οι πιλότοι της Mercedes παρευρέθησαν σε εκδήλωση προς τιμήν τους στο κέντρο της Σιγκαπούρης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι δυο πιλότοι παρουσίασαν τους χρονογράφους που σχεδίασαν σε συνεργασία με τους μηχανικούς της IWC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Η Ελβετική εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας που συνεργάζεται με την AMG από το 2004 θα είναι ο επίσημος χρονομέτρης της Mercedes F1 και για τα επόμενα 3 χρόνια.

Οι Hamilton και Rosberg παρουσίασαν ο καθένας το δικό του IWC Ingeniuer Chronograph κάθε έκδοση είναι περιορισμένη στα 250 κομμάτια. Αμφότερα τα ρολόγια έχουν περίβλημα από τιτάνιο. Το πίσω καπάκι είναι από ανθρακόνημα που έχει χρησιμοποιηθεί σε αγώνα στο μονοθέσιο και φέρει το όνομα και την υπογραφή του οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά της Mercedes F1, ο Toto Wolff διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes ανέφερε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανανέωση της συνεργασίας μας με την IWC για άλλα 3 χρόνια. Είναι κοινό πάθος η διεύρυνση των ορίων της μηχανολογίας μέσω καινοτομίας και σχεδίασης».

Ο διευθύνων σύμβουλος της IWC, George Kern συμπλήρωσε: «Ο Lewis και ο Nico έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες και είναι απίστευτα πετυχημένοι αθλητές. Ταυτόχρονα είναι και πολύ δημιουργικοί. Ενδιαφέρθηκαν και οι δυο αμέσως για τη δημιουργία δικού τους ρολογιού που είμαι σίγουρος πως θα γίνει ανάρπαστο ανάμεσα στους φίλους του motorsport».

Advertisement

Οι Hamilton και Rosberg θ’ αγωνιστούν αυτή την Κυριακή στο νυχτερινό GP της Σιγκαπούρης που θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha στις 15:00.