FORMULA 1

Στη Μύκονο ο Daniel Ricciardo

Ελλάδα 4:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στη Μύκονο ο Daniel Ricciardo

FORMULA 1

Στη Μύκονο ο Daniel Ricciardo

FORMULA 1

Ένας ακόμα αστέρας της Formula 1 επισκέφτηκε την Ελλάδα για μία μίνι απόδραση από τον πιεστικό κόσμο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ο λόγος για τον Daniel Ricciardo που βρέθηκε στη Μύκονο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Το πρώτο triple header στην ιστορία του σπορ, με τα Grand Prix Γαλλίας, Αυστρίας και Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται πως έπεσε… βαρύ στον οδηγό της Red Bull Racing.

Έχει άλλωστε και πολλά στο μυαλό καθώς όπως αποκαλύπτει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο περιοδικό CAR αυτού του μήνα, χρειαζόταν ένα διάλειμμα για να πάρει τις τελικές του αποφάσεις σχετικά με το με ποια ομάδα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας από το 2019 και μετά.

Advertisement
Advertisement

Φαίνεται λοιπόν πως το έκανε στο Νησί των Ανέμων, που έχει άλλωστε πολλάκις αποτελέσει προορισμό των πιο γρήγορων οδηγών του κόσμου. Πέρυσι βρισκόταν εκεί ο Lewis Hamilton (δείτε τις σχετικές φωτογραφίες εδώ) και αργότερα και ο Fernando Alonso (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) ενώ στο παρελθόν έχουμε δει πολλούς ακόμα πιλότους της Formula 1 να… ψηφίζουν Ελλάδα.

Τον Αύγουστο θα έρθει σίγουρα ένας ακόμα συνάδελφός, παρότι μας ρώτησε πληροφορίες για το νησί που θα επισκεφτεί σε πρόσφατη συζήτησή μας, μας ζήτησε να μη δημοσιεύσουμε το που και πότε για ευνόητους λόγους. Θα τα πούμε εκ των υστέρων αυτά, αλλά δεν θα είναι στη Μύκονο αν αυτό υποθέτετε.

ricciardo-mykonos-july17-gossiptv-c640talll

Advertisement

Επιστρέφοντας στον Ricciardo, εθεάθη σε γνωστή παραλία του νησιού, διατηρώντας χαμηλό προφίλ. Περπατώντας ξυπόλυτος και προσπαθώντας να κρύβει το φημισμένο του χαμόγελο κάτω από το γείσο ενός λευκού καπέλου.

ricciardo-mykonos-july17-gossiptv-b640tall

Advertisement

Η επίσκεψη του Αυστραλού ήταν με… ρυθμούς F1, μιας και το διάλειμμα ανάμεσα στους αγώνες του Σίλβερστοουν και του Χόκενχαϊμ που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο, ήταν ολιγοήμερο.

ricciardo-mykonos-july17-gossiptv-a640tall

Πηγή: gossip-tv.gr

Advertisement