Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Fernando Alonso ινκόγκνιτο στη Μύκονο

Ελλάδα 8:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Fernando Alonso ινκόγκνιτο στη Μύκονο

FORMULA 1

Ο Fernando Alonso ινκόγκνιτο στη Μύκονο

FORMULA 1

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έμεινε απομονωμένος επί μία εβδομάδα σε καταφύγιο για VIPs, μαζί με την Ιταλίδα καλλονή σύντροφό του και άνοιξε την πόρτα της βίλας του μόνο στον απεσταλμένο του «ΘΕΜΑτος».

Advertisement
Advertisement

Φρίξος Δρακοντίδης

Στο «Agios Lazaros Resort», το συγκρότημα με τις έντεκα πολυτελέστατες βίλες και τις εννέα θερμαινόμενες πισίνες με θέα το υπέροχο ηλιοβασίλεμα στη Δήλο, φιλοξενήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ των αγώνων ταχύτητας, ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο.

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και από τους πιο υψηλά αμειβόμενους οδηγούς της Formula 1, με προσωπική περιουσία που υπολογίζεται στα 220 εκατ. δολάρια, μελετά προσεκτικά το επόμενο βήμα του καθώς βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη φάση για το επαγγελματικό του μέλλον. Θεωρείται από τους κορυφαίους εν ενεργεία πιλότους Γκραν Πρι ύστερα από 32 νίκες στη διάρκεια μιας καριέρας που ξεκίνησε το 2001. Ηταν αυτός που εκθρόνισε τον Μίκαελ Σουμάχερ κατακτώντας δύο πρωταθλήματα με τη Renault το 2005 και το 2006. Σήμερα ο Φερνάντο Αλόνσο αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και μια ευκαιρία να βρεθεί και πάλι σε θέση πρωταγωνιστή.

Advertisement
Advertisement

alonzsdf2

Ο Ισπανός πρωταθλητής ήταν… Αγγλος στο ραντεβού του. Είπε «στις 10 το πρωί» και ένα λεπτό προτού το ρολόι δείξει 10 εμφανίστηκε μπροστά μας. Με ένα νεύμα ζήτησε να τον ακολουθήσουμε στα ενδότερα της βίλας. Ηταν εντυπωσιακά ήρεμος και χαλαρός. Παρά τη φήμη του δυσπρόσιτου που τον συνοδεύει, δεν είχε ίχνος τουπέ ή έπαρσης, αντιθέτως ήταν πολύ φιλόξενος οικοδεσπότης, δημιουργώντας αμέσως μια ατμόσφαιρα οικειότητας.

alonso4

Advertisement

O Φερνάντο Αλόνσο με τον συντάκτη του «ΘΕΜΑτος» Φρίξο Δρακοντίδη

Βαδίζοντας προς το μέρος του, το βλέμμα μας έπεσε ασυναίσθητα σε ένα ζευγάρι γάντια του μποξ που κείτονταν στο πάτωμα, δίπλα σε ένα ζευγάρι δερμάτινων στόχων – αξεσουάρ απαραίτητο για την εξάσκηση των αθλητών της πυγμαχίας και του κικ μπόξινγκ.

Advertisement

Με όλο τον παροξυσμό που επικρατούσε παγκοσμίως εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (έγινε ξημερώματα Κυριακής), λογικό ήταν να ρωτήσει κάποιος τον δις πρωταθλητή της F1 αν έχει ιδιαίτερη αγάπη στην πυγμαχία, στον ιδρώτα και το αίμα στο ρινγκ. Ομως, ο Φερνάντο απάντησε: «Δεν είναι δικά μου τα γάντια, είναι της κοπέλας μου. Εγώ απλώς κρατάω τους στόχους και εκείνη χτυπάει όσο πιο δυνατά μπορεί». Και χαμογελώντας πρόσθεσε ότι «η Λίντα δεν αστειεύεται όταν κάνει προπόνηση».

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο Πρώτο Θέμα