Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Video: Στη Μύκονο ο Hamilton!

Ελλάδα 9:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Στη Μύκονο ο Hamilton!

FORMULA 1

Video: Στη Μύκονο ο Hamilton!

FORMULA 1

Την Ελλάδα επέλεξε για να… γεμίσει μπαταρίες ανάμεσα στα Grand Prix Αυστρίας και Μεγάλης Βρετανίας ο Lewis Hamilton! Ο οδηγός της Formula 1 βρίσκεται στη Μύκονο, παρέα με τo μοντέλο Winnie Harlow με το οποίο φέρεται να συνδέεται ερωτικά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Προσπαθώντας λοιπόν να ξεπεράσει την απογοήτευση της περασμένης Κυριακής, όπου τερματίζοντας τέταρτος, είδε τη διαφορά του από τον Sebastian Vettel να αυξάνεται στους 20 βαθμούς, ο Βρετανός αποφάσισε να… ξεσκάσει και έτσι βρέθηκε στο Nammos στην Ψαρρού.

Με αθλητική περιβολή, λευκό καπέλο και t-shirt, καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το μοντέλο από τον Καναδά, με το οποίο έχουν απαθανατιστεί παρέα πολλάκις στο παρελθόν. Και παρότι δεν ήταν όσο διαχυτικοί είναι σε άλλες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα πριν ενάμιση μήνα στις Κάννες, πλέον φαντάζουν αυτοκόλλητοι.

Advertisement
Advertisement

H κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή…

Βέβαια λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε και ο ίδιος την παρουσία του στο νησί, «ανεβάζοντας» στα προσωπικά του social media ένα σύντομο video από στιγμές… πάρτι στο γνωστό κέντρο. Με δυνατή μουσική και κόσμο πάνω στα τραπέζια. Όσο για τη λεζάντα: «Αυτές είναι διακοπές»!

Advertisement

Όλα αυτά ενώ δεν αποκλείεται ήδη να ταξιδεύει για την πατρίδα του όπου διεξάγεται –χωρίς ανάσα από τον αγώνα του Red Bull Ring- ο δέκατος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Και ο Hamilton θέλει όσο τίποτα τη νίκη στο Σίλβερστοουν, τόσο για να πανηγυρίσει μπροστά στους συμπατριώτες του, όσο και για να βρεθεί πιο κοντά ή ακόμα και μπροστά από τον μεγάλο του αντίπαλο στη μάχη του τίτλου, Sebastian Vettel.

Advertisement