Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι ο Michael Schumacher!

Ελλάδα 16:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι ο Michael Schumacher!

FORMULA 1

Σε νοσοκομείο στο Παρίσι ο Michael Schumacher!

FORMULA 1

Ο Michael Schumacher φέρεται να μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου θα υποβληθεί σε μία «μυστική» θεραπεία.

Advertisement
Advertisement

Αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien», που μάλιστα έχει αναδημοσιευτεί στο Reuters και άλλα έγκυρα μέσα. Κοινώς, δεν πρόκειται για μία ακόμα ιστορία για tabloids.

Πρόκειται για το νοσοκομείο Georges-Pompidou, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 να κάνει εισαγωγή στο τμήμα καρδιαγγειακής χειρουργικής.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, είναι υπό τη φροντίδα του φημισμένου καρδιοχειρουργού, Philippe Menasché, που ειδικεύεται στην κυτταροθεραπεία για περιπτώσεις καρδιακής ανεπάρκειας.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπο της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η μεταφορά από το σπίτι του στην Ελβετία, έγινε με άκρα μυστικότητα αλλά και με πληθώρα «μέτρων» ώστε να μην γίνει αντιληπτή η εισαγωγή του.

Αυτή έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας, με τον θρύλο της Formula 1 να εικάζεται πως θα παραμείνει στο γαλλικό νοσοκομείο για δύο ημέρες.

Advertisement

Θυμίζουμε πως ο 50χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ έκανε σκι με την οικογένειά του στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ. Μερικούς μήνες μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία, ένα μέρος του οποίου έχει μετατραπεί σε σύγχρονη μονάδα ιατρικής παρακολούθησης και αποκατάστασης.