Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Sainz αντί Vettel στη Ferrari;

Ελλάδα 5:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Sainz αντί Vettel στη Ferrari;

FORMULA 1

Sainz αντί Vettel στη Ferrari;

FORMULA 1

Ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο ενόψει 2021 παρουσίασε σε συνέντευξή του στη Daily Express ο Martin Brundle.

Advertisement
Advertisement

Βασική προϋπόθεση για να υλοποιηθεί, αποτελεί το να αποφασίσει η Scuderia Ferrari να μην ανανεώσει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον Sebastian Vettel, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους.

Αν αυτό συμβεί, η ιταλική ομάδα θα αναζητήσει αντικαταστάτη και η λίστα δεν περιλαμβάνει μόνο το προφανές, δηλαδή τον Daniel Ricciardo. Μπορεί κάλλιστα σε αυτή να βρίσκεται και το όνομα του οδηγού τον οποίο αντικατέστησε στη Renault ο Αυστραλός και αναφερόμαστε φυσικά στον Carlos Sainz.

Ο Ισπανός, γιος του συνονόματου δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ράλι, έκανε πέρυσι πολύ καλή σεζόν με τη McLaren, πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο (στη Βραζιλία αν και… εκ των υστέρων), μάζεψε 96 βαθμούς και κατέλαβε την έκτη θέση στην τελική κατάταξη των οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Θα μπορούσε λοιπόν να ενδιαφέρει τη Ferrari για το ρόλο του teammate του Charles Leclerc; Σύμφωνα με τον έμπειρο Brundle, η απάντηση είναι καταφατική.

«Πάντα ήμουν υποστηρικτής του Carlos, στήριξα και πιθανή μετακίνησή του στη McLaren όταν εκεί δεν ήταν σίγουροι αν θα τον στρατολογούσαν. Νομίζω πως έχει τη νοοτροπία νικητή που διέκρινε και τον μπαμπά του. Νομίζω πως και την περίοδο που ήταν με τον Max Verstappen στη Toro Rosso ήταν πολύ κοντά σε απόδοση με τον Max Verstappen. Μόνο που εκεί μπήκε η πολιτική στη μέση», είπε ο Brundle.

Advertisement

Διαβάστε ακόμα:
Οι ομάδες δεν θα έχουν λόγο στο νέο καλεντάρι της F1
Ματαιώθηκε, δεν αναβλήθηκε το Grand Prix του Μονακό!
Έντονη φημολογία για Wolff και Aston Martin

Advertisement