Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ρωτήσαμε τον Valtteri Bottas περί… αυτοπεποίθησης!

Ελλάδα 21:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ρωτήσαμε τον Valtteri Bottas περί… αυτοπεποίθησης!

FORMULA 1

Ρωτήσαμε τον Valtteri Bottas περί… αυτοπεποίθησης!

FORMULA 1

Το 2018 δεν είχε κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Valtteri Bottas που έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό – ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Αντίθετα φέτος ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά. Με νίκη στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2019 στην Αυστραλία, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με την επίτευξη του ταχύτερου γύρου του αγώνα.

Έπειτα έφυγε από το Μπαχρέιν και τον δεύτερο γύρο της σεζόν όντας πρωτοπόρος της βαθμολογίας ενώ στη Σαγκάη πανηγύρισε την έβδομη pole position της καριέρας του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Με το NewsAuto να είναι το μοναδικό ελληνικό μέσο που βρέθηκε στην Κίνα για το χιλιοστό Grand Prix στην ιστορία της Formula 1, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών απευθυνθήκαμε στον Φινλανδό.

Τον ρωτήσαμε σχετικά με την αυτοπεποίθηση που εύλογα θα έχει ανακτήσει, ξεκινώντας δυναμικά τη σεζόν μετά το δύσκολο για εκείνον 2018. Άλλωστε μη ξεχνάμε και το ξέσπασμά του μέσω team radio όταν κατέκτησε την καρό σημαία στη Μελβούρνη.

Advertisement

Η γλώσσα του σώματος έδειξε πως δεν του άρεσε η αναφορά στην περυσινή πίεση. Όσο για την απάντησή του: «Από πλευράς αυτοπεποίθησης είμαι μια χαρά, σας ευχαριστώ που ρωτάτε. Είχα καλό ξεκίνημα στη σεζόν. Τόσο εγώ σε προσωπικό επίπεδο όσο και ο ομάδα μας συνολικά. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά στην αρχή της νέας σεζόν και νιώθω αυτοπεποίθηση. Ήταν μία καλή ημέρα αλλά έχουμε μακρά περίοδο μπροστά μας».