Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Rosberg: Βγάζει μάτια η Ferrari!

Ελλάδα 2:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Rosberg: Βγάζει μάτια η Ferrari!

FORMULA 1

Rosberg: Βγάζει μάτια η Ferrari!

FORMULA 1

Ο Γερμανός πιλότος της Mercedes είναι εντυπωσιασμένος με το ρυθμό που είχε η Ferrari SF15-T στις δοκιμές εξέλιξης της Χερέθ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Την ίδια ώρα, μεγάλο ατού της δικής του W06 Hybrid φαίνεται πως ήταν η αξιοπιστία αφού στις τέσσερις ημέρες του τεστ στο ισπανικό σιρκουί, ξεπέρασε στα χέρια του Nico αλλά και του Lewis Hamilton, του 500 γύρους!

Αναφερόμενος στο ανταγωνισμό ο Rosberg τόνισε: «Έχουμε το νου μας στο τι κάνουν ειδικά η Ferrari τραβά τα βλέμματα αυτές τις μέρες. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε καλά ενώ και σε ρυθμό βελτίωσης θα είμαστε δυνατοί. Πέρυσι αχίλλειος πτέρνα μας ήταν η αξιοπιστία, οπότε έχουμε επικεντρωθεί σ’ αυτό. Είναι σημαντικό να εντοπίσουμε τα προβλήματα πριν την Μελβούρνη».

Advertisement
Advertisement

Από την πλευρά του ο Ricciardo υπερθεματίζοντας στο σχόλιο του Rosberg για τη Ferrari επισήμανε: «Ο χρόνος του Vettel (1:20.9) ήταν γρήγορος ανεξάρτητα από το τι λάστιχα ή καύσιμα είχε. Η Ferrari δείχνει δυνατή τώρα».

Ο Rosberg κατά τη διάρκεια εξάσκησης στα πιτ στοπ

Στον αντίποδα ο οδηγός της Sauber – Ferrari (σ.σ: έχει ίδια μονάδα ισχύος με την εργοστασιακή ομάδα) Felipe Nasr, που στην τρίτη ημέρα δοκιμών ήταν ταχύτερος όλων πιστεύει ότι τα μονοθέσια με μονάδα ισχύος Mercedes παίζουν κρυφτούλι: «Νομίζω ότι τα μονοθέσια με Mercedes κρύβονται λίγο δε δείχνουν τι μπορούν να κάνουν. Δεν τους είδα να πιέζουν στο όριο. Δεν μπορείς να ξέρεις στις δοκιμές». Ο Nasr ήταν ευχαριστημένος με την απόδοση της Sauber.