Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Rosberg: Είχα το νου μου στον Lewis

Ελλάδα 15:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Rosberg: Είχα το νου μου στον Lewis

FORMULA 1

Rosberg: Είχα το νου μου στον Lewis

FORMULA 1

Στην Ουγγαρία οι οδηγοί της Mercedes AMG έκαναν ξανά κακές εκκινήσεις και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τη Μεγάλη Βρετανία, το πλήρωσαν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Τα ασημί βέλη είχαν κάνει ένα ακόμα lock out αλλά όταν έσβησαν τα κόκκινα φώτα, οι οδηγοί της Ferrari αιφνιδίασαν τον pole man Lewis Hamilton και τον Nico Rosberg. Ο Γερμανός έκανε τη… μισή δουλειά αφού προσπέρασε τον teammate του αλλά όπως παραδέχθηκε, είχε επικεντρωθεί σε αυτόν κι όχι στα ιταλικά μονοθέσια.

Πάντα έχουμε το νου μας και στους αντιπάλους μας αλλά δεδομένου πως αμφότεροι διεκδικούσαμε τη νίκη και εκκινούσαμε από την πρώτη σειρά του grid, ναι, ήμουν επικεντρωμένος στον Lewis. Όμως δεν μας πιάνει πανικός. Το μονοθέσιό μας εξακολουθεί να είναι τέλειο“, είπε ο 30χρονος που με την άτυχη στιγμή του κλαταρίσματος λίγο πριν το φινάλε στο Χανγκαρόρινγκ, έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Advertisement
Advertisement

Επόμενη μάχη του μαγικού κόσμου της Formula 1, είναι το Grand Prix Βελγίου, από την πίστα του Σπα. Εκεί όπου πέρυσι οι W06 Hybrid αντιμετώπισαν προβλήματα και ηττήθηκαν.

Rosberg-Hungary15-pitstop-a640