Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για Schumi

Ελλάδα 0:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για Schumi

FORMULA 1

Θα πρέπει να περιμένουμε πολύ για Schumi

FORMULA 1

Τη δική του επιστημονική άποψη σχετικά με τη περίπτωση του Michael Schumacher εξέφρασε ο καθηγητής Uwe Kehler. Όπως τόνισε ο επικεφαλής του τμήματος νευροχειρουργικής στο Ασκληπιείο νοσοκομείο του Αμβούργου, θα χρειαστεί υπομονή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Συνήθως, πρέπει να περάσουν δύο με τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει η διαδικασία αφύπνισης ενός ασθενή με τόσο σοβαρό τραυματισμό. Όμως και πάλι, ίσως απαιτηθούν μέρες ή και εβδομάδες προτού αυτός ανοίξει τα μάτια του. Δυστυχώς, υπάρχει και η πιθανότητα ο ασθενής να μη ξυπνήσει σωστά. Στα εκτεταμένα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα, οι πρώτες ώρες και μέρες είναι κρίσιμες καθώς τότε βλέπεις αν η πίεση και το πρήξιμο συνεχίζεται. Όταν ο ασθενής, περάσει αυτές τις πρώτες ημέρες, τότε μπορούν όλοι να ανασάνουν. Είναι ενθαρρυντικό. Όμως δεν μπορεί να ειπωθεί αν θα επιβιώσει ή ποιες θα είναι οι συνέπειες», σχολίασε ο Kehler στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στο χειμερινό θέρετρο της Μεριμπέλ, τη Κυριακή 29/12/2013. Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και βρίσκεται σε καταστολή.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα νέα σχετικά με τη πορεία της υγείας του, τις συνεχείς εκδηλώσεις και τα μηνύματα συμπαράστασης στον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, που καταφθάνουν απ’ όλο τον κόσμο, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.