Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πότε θα δούμε το πρώτο μονοθέσιο του 2021;

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πότε θα δούμε το πρώτο μονοθέσιο του 2021;

FORMULA 1

Πότε θα δούμε το πρώτο μονοθέσιο του 2021;

FORMULA 1

Η Alfa Romeo Racing ORLEN έγινε η πρώτη ομάδα του μαγικού κόσμου της Formula 1 που αποκάλυψε την ημερομηνία αποκαλυπτηρίων του νέου της «όπλου»!

Advertisement
Advertisement

Όπως γνωστοποίησε η Sauber Motorsport που «τρέχει» το πρόγραμμα της ιστορικής ιταλικής εταιρείας στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το νέο της μονοθέσιο θα έχει κωδικό όνομα C41 και θα αποκαλυφθεί στις 22 Φεβρουαρίου!

Η παρουσίαση θα γίνει στη Βαρσοβία, πρωτεύουσα της Πολωνίας, επιλογή που συνδέεται με τον κεντρικό χορηγό της ομάδας και φυσικά την παρουσία σε αυτή του Robert Kubica. Ο 36χρονος θα εκτελεί και φέτος χρέη εφεδρικού οδηγού για το αγωνιστικό δίδυμο των Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi.

Ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί λεπτομέρειες όπως η ώρα και ο τόπος της παρουσίας, πράγμα που θα συμβεί προσεχώς. Όλα αυτά ενώ η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει μεταφερθεί στις 28 Μαρτίου με το Grand Prix του Μπαχρέιν, ενώ η πίστα του Σακχίρ θα φιλοξενήσει και το μοναδικό τεστ εξέλιξης, στις 12-14 του ίδιου μήνα.

Advertisement
Advertisement

AlfaRomeo-C39-A1000X600

Οι μυημένοι στα της Formula 1 ίσως προσέξατε την ασυνέχεια στο όνομα του νέου μονοθεσίου αφού το περυσινό ήταν η C39. Αυτό συμβαίνει διότι η ομάδα είχε ξεκινήσει δουλειά πάνω στο μονοθέσιο του 2021 βάσει των προγραμματισμένων αλλαγών που ελέω Covid-19, μετατοπίστηκαν ένα χρόνο αργότερα. Άρα το μονοθέσιο του 2022 θα είναι η C40 ενώ αυτό που… προέκυψε λόγω των ειδικών συνθηκών, είναι η C39. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στη Scuderia Ferrari αφού εντός Μαρανέλο το φετινό μονοθέσιο έχει κωδικό όνομα «project 672» ενώ αυτό της επόμενης σεζόν «project 673».

Πέρυσι η Alfa Romeo Racing είχε μία δύσκολη σεζόν. Έμεινε στην ένατη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, με μόλις 8 πόντους στο ενεργητικό της. Πληρώνοντας εν πολλοίς τις αδυναμίες της υβριδικής μηχανής της Ferrari.

Advertisement

raikkonen-sochi20-b1000x600

Διαβάστε επίσης:
Επίσημο: Αλλαγές στο καλεντάρι της F1, μέσα η Ίμολα

Advertisement

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

Καταιγιστικές αλλαγές στην Alpine F1 Team