Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πόσο θα περιμένει τον Button η Williams;

Ελλάδα 7:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο θα περιμένει τον Button η Williams;

FORMULA 1

Πόσο θα περιμένει τον Button η Williams;

FORMULA 1

Μία μεγάλη επιστροφή που ψήνεται εδώ και καιρό, είναι αυτή του Jenson Button στην ομάδα Formula 1 της Williams, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2000!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει αρκετά το ενδεχόμενο επανένωσης την επόμενη αγωνιστική σεζόν αλλά έχουν σταματήσει στο σημείο που αφορά στις… τελικές προθέσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009!

Βλέπετε ο Βρετανός ακόμα περιμένει τη νυν ομάδα του, McLaren-Honda, αφού προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στις τάξεις της. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως η ιστορική ομάδα θα προτιμήσει το ταλέντο του ανερχόμενου Stoffel Vandoorne. Όμως όσο αργεί να παρθεί η απόφαση αυτή, αργεί να κάνει το βήμα και ο Button.

Advertisement
Advertisement

Όμως όπως φαίνεται η πρόταση που του έχει γίνει δεν θα ισχύει εσαεί. Η Williams τον θέλει αλλά δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για θέση οδηγού στην ομάδα του Sir Frank. Θεωρητικά θα παραμείνει εκεί ο Valtteri Bottas, αφού οι μεγαλύτερες ομάδες θα έχουν και του χρόνου τα ίδια δίδυμα (Mercedes, Red Bull Racing, Ferrari). Άρα ουσιαστικά ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του Felipe Massa που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Silver16-Bottas-leads-palmer640

Εκτός λοιπόν του Button, υποψήφιοι φέρονται να είναι ακόμα ο Sergio Perez που τρώγεται να σπάσει το συμβόλαιό του με τη Force India, ο Felipe Nasr που μάλλον θα φύγει από τη Sauber αλλά και ο ανερχόμενος Lance Stroll –  οδηγός εξέλιξης της Williams με πολύ καλή σεζόν φέτος στη Formula 3.