Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πλησιάζει στην Toro Rosso o Wehrlein!

Ελλάδα 21:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πλησιάζει στην Toro Rosso o Wehrlein!

FORMULA 1

Πλησιάζει στην Toro Rosso o Wehrlein!

FORMULA 1

Τι κι αν η Red Bull είχε πάγια τακτική να επιλέγει για τη Scuderia Toro Rosso μόνο οδηγούς προερχόμενους από την ακαδημία της; Αυτό φαίνεται πολύ πιθανό να αλλάξει το 2019!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με τον Daniel Ricciardo να αποχωρεί με προορισμό τη Renault F1 και τον Pierre Gasly να προβιβάζεται στη Red Bull Racing, οι επιλογές της STR για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2019 ήταν περιορισμένες.

Κι αυτό διότι ο Brendon Hartley δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ενώ η… νέα γενιά, δεν έχει εκπρόσωπο που να μπορεί να μαζέψει εγκαίρως αρκετούς πόντους στην αγωνιστική του λισάνς ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

Έτσι από τη μία έχουμε την επικείμενη επιστροφή του Daniil Kvyat που όπως όλα δείχνουν, στο περιθώριο του Ρωσικού Grand Prix θα επισημοποιηθεί. Κι από την άλλη, ελλείψει άλλων επιλογών, μάλλον θα δούμε για πρώτη φορά στην ομάδα της Φαένζα έναν «ξένο» οδηγό!

Αυτός όλα δείχνουν πως θα είναι ο Pascal Wehrlein που πριν από λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε από τη Mercedes. Με τη Γερμανική ομάδα έγινε ο νεότερος πρωταθλητής του DTM, αυτή τον έφερε στη Formula 1, όμως καθώς δεν μπορούσε να του προσφέρει θέση οδηγού στη δική της ομάδα, οι δυο πλευρές έφτασαν σε διαζύγιο.

Advertisement

«Αναζητώ νέες προκλήσεις και ευκαιρίες και συζητώ με κάποιες ομάδες σχετικά με την επόμενη σεζόν», είπε πρόσφατα ο Γερμανός. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως έγκυρα ΜΜΕ όπως το Sky Sports και η L’Equipe, θεωρούν αυτή την εξέλιξη ως σχεδόν σίγουρη. Μένει να επιβεβαιωθεί.