Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πήρε τα μέγιστα ο Ricciardo

Ελλάδα 12:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήρε τα μέγιστα ο Ricciardo

FORMULA 1

Πήρε τα μέγιστα ο Ricciardo

FORMULA 1

Για έναν ακόμα αγώνα η Red Bull Racing έμεινε μακριά από τις μάχες για τη νίκη και το βάθρο. Ο Daniel Ricciardo κατετάγη έβδομος στο Grand Prix της Ισπανίας που έλαβε χώρα στην πίστα της Βαρκελώνης αλλά όπως δηλώνει, αυτό ήταν το… ταβάνι για την RB11!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Σήμερα είμαι πιο ικανοποιημένος καθώς κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε – η έβδομη θέση νομίζω πως ήταν η μέγιστη δυνατή για το μονοθέσιο μας. Υπήρχαν κομμάτια του αγώνα που ο ρυθμός μας ήταν ενθαρρυντικός όμως παραμένουμε μακριά από τα επίπεδα απόδοσης που θα θέλαμε. Θα συνεχίσουμε να πιέζουμε. Ήρθαμε σε αυτόν τον αγώνα με πολλές αναβαθμίσεις αλλά δεν μας έδωσαν τη βελτίωση στην απόδοση που περιμέναμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Παραμένουμε πίσω από τις Williams αλλά ελπίζω να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά στο Μονακό», είπε ο Ricciardo στην επίσημη επισκόπηση του πέμπτου γύρου της σεζόν από πλευράς RBR.

Advertisement
Advertisement

O Αυστραλός που είχε εκκινήσει δέκατος μετά από δύσκολες κατατακτήριες, βρίσκεται και στην έβδομη θέση της βαθμολογίας των οδηγών, με 25 πόντους στο ενεργητικό του.

Αντίστοιχα οι «ταύροι», είναι τέταρτοι στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 30 βαθμούς μετά τα πρώτα GP του 2015.