FORMULA 1

Ποιους φοβάται για το 2019 ο Hamilton;

Ελλάδα 4:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιους φοβάται για το 2019 ο Hamilton;

FORMULA 1

Ποιους φοβάται για το 2019 ο Hamilton;

FORMULA 1

Μπορεί το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 μόλις να τελείωσε, ωστόσο ομάδες και οδηγοί έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στο 2019. Ποιος όμως θα έχει τις περισσότερες ελπίδες να εκθρονίσει τον Lewis Hamilton;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο formula1.com. Και η άποψη του Βρετανού οδηγού της Mercedes AMG Petronas δεν περιλάμβανε εκπλήξεις.

«Φαντάζομαι πως ο βασικός μου αντίπαλος θα είναι ο Sebastian (Vettel). Και φυσικά κοντά μου θα είναι και ο Valtteri (Bottas). Ελπίζω όμως στη μάχη να είναι και η Red Bull. Ήταν πολλοί δυνατοί προς το τέλος της σεζόν, θα έχουν νέα υβριδική μηχανή την επόμενη σεζόν (σ.σ. Honda). Θα μπορεί αυτή να είναι ανταγωνιστική έναντι της δικής μας; Μακάρι γιατί θα ήταν επικό να αρχίσει η Red Bull να μπαίνει στις μάχες της νίκης σε σταθερή βάση. Προφανώς πρέπει να βελτιωθούν στον τομέα της αξιοπιστίας αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε ο 33χρονος.

Advertisement
Advertisement

Απών από τη λίστα βασικών αντιπάλων είναι ο Charles Leclerc που το 2019 αντικαθιστά στη Ferrari τον Kimi Raikkonen ενώ επιβεβαιώνεται αυτό που όλοι περιμένουμε. Δηλαδή πως πέραν των τριών «μεγάλων δυνάμεων» βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών, οι άλλες ομάδες είναι και θα παραμείνουν αρκετά μακριά.

Η αυλαία της επόμενης σεζόν ανοίγει στις 17 Μαρτίου, στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης.

hamilton-vettel-china17-640