Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει στη Lotus ο Maldonado!

Ελλάδα 8:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παραμένει στη Lotus ο Maldonado!

FORMULA 1

Παραμένει στη Lotus ο Maldonado!

FORMULA 1

Εν μέσω πλήρους αβεβαιότητας σχετικά με το τι κρύβει η επόμενη μέρη για τη Lotus, αν δηλαδή θα πωληθεί στη Renault και αν (ή καλύτερα, πότε…) θα αποχωρήσει ο Romain Grosjean, υπάρχει μία απρόσμενη σταθερά: ο Pastor Maldonado!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Τι κι αν ο οδηγός από τη Βενεζουέλα είναι… μετρ στα ατυχήματα (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ); Τι κι αν υστερεί σημαντικά έναντι του Γάλλου teammate του σε απόδοση και αποτελέσματα; Το προερχόμενο από τα εθνικά πετρέλαια της Βενεζουέλας να είναι καλά!

Η Lotus F1 λοιπόν ανακοίνωσε αμέσως μετά το Grand Prix Σιγκαπούρης, την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας της με τον 30χρονο οδηγό για τρίτη σεζόν, πράγμα που σημαίνει πως η παρουσία του έχει πάρει το πράσινο φως και από τη Renault που φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει την εξαγορά της ομάδας του Ένστον.

Advertisement
Advertisement

«Είχαν ακουστεί πολλά σχετικά με το μέλλον αλλά παρέμεινα συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και όσα συνέβαιναν εντός πίστας. Είναι πολύ θετικό που επιβεβαιώθηκε το τι θα κάνω στο μέλλον. Η φετινή σεζόν είχε πολλές προκλήσεις για εμάς αλλά η ποιότητα όλων στην ομάδα είναι σαφής. Νιώθω πραγματικά μέλος της οικογένειας αυτής και ανυπομονώ βάσει της δουλειάς που κάνουμε φέτος, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα το 2016», είπε ο Maldonado.

Ο οδηγός από τη Βενεζουέλα διακρίθηκε στη Formula Renault, προτού κατακτήσει τον τίτλο του GP2 Series το 2010. Αυτό ήταν και το εισιτήριο του για τη Formula 1 όπου αγωνίστηκε τρεις σεζόν με τη Williams προτού μεταπηδήσει το 2014 στη Lotus.

Advertisement

Έχει στο ενεργητικό του μία pole position και μία νίκη, αμφότερες στο Grand Prix Ισπανίας του 2013.