Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο Bianchi

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο Bianchi

FORMULA 1

Παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο Bianchi

FORMULA 1

Ανακοίνωση σχετικά με την πορεία της υγείας του άτυχου Jules Bianchi εξέδωσε η Marussia F1. Σύμφωνα με αυτή, ο Γάλλος οδηγός που τραυματίστηκε στο Grand Prix Ιαπωνίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γιοκαϊτσι, όντως σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αγγλορωσικής ομάδας που είναι απούσα από το Grand Prix του Τέξας αυτή την εβδομάδα, αναφέρει:

«Η οικογένεια του Jules Bianchi θα ήθελε να δημοσιεύσει την παρακάτω δήλωση, ως ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του Jules. Η Marussia F1 Team υποστηρίζει την οικογένεια, διαχειριζόμενη την επικοινωνία της με τα ΜΜΕ.

Advertisement
Advertisement

Αυτή την Κυριακή θα συμπληρωθούν τέσσερις εβδομάδες από το ατύχημα του Jules, που παραμένει στο Ιατρικό Κέντρο Mie General στο Γιοκαϊτσι. Η κατάσταση της υγείας του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από το ιατρικό επιτελείο ως κρίσιμη αλλά σταθερή. Παρότι δεν έχουμε νέες πληροφορίες να μοιραστούμε, αναγνωρίζουμε τον τεράστιο αριθμό ανθρώπων ανά τον κόσμο, που στηρίζουν τον Jules σε αυτό τον αγώνα. Οφείλουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να αναγνωρίσουμε τη σημασία της συνεχόμενης εισροής μηνυμάτων και να παρέχουμε με τη σειρά μας κάποιες πληροφορίες, όσο σύντομες κι αν είναι αυτές.
Ο
Jules εξακολουθεί να μάχεται. Παρότι έχουν υπάρξει δημοσιεύματα σχετικά με προτεινόμενα πλάνα γύρω από την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, τουλάχιστον προς το παρόν θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του εδώ, στο Γιοκαϊτσι. Θα πάμε βήμα βήμα.
Για μία ακόμα φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση για την υπομονή και την κατανόηση που έχουν όλοι δείξει έναντι της οικογένειάς μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Εξακολουθούμε να νιώθουμε πως ο
Jules λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα στο Ιατρικό Κέντρο Mie General, οι γιατροί του οποίου είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους νευροχειρουργούς του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης αλλά και τον Καθηγητή Gerard Saillant, Πρόεδρο της Ιατρικής Κομισιόν της FIA.
Θα παρέχουμε νέες πληροφορίες όταν αυτό κριθεί απαραίτητο. Στο μεσοδιάστημα, ευχαριστούμε όποιον εξακολουθεί να έχει τον
Jules στις σκέψεις και τις προσευχές του».

Για συνεχή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του Jules Bianchi, πατήστε εδώ.