Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Vettel πρότεινε να αλλάξει το… safety car!

Ελλάδα 12:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Vettel πρότεινε να αλλάξει το… safety car!

FORMULA 1

Ο Vettel πρότεινε να αλλάξει το… safety car!

FORMULA 1

Μπορεί στο Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν που αποτέλεσε τον τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Sebastian Vettel να έμεινε τελικά εκτός βάθρου και να έχασε έτσι τα ηνία στη βαθμολογία των οδηγών, όμως δεν έχασε το χιούμορ του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο οδηγός της Ferrari προσπάθησε στην επανεκκίνηση μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας να «κλέψει» την πρωτοπορία από τον Valtteri Bottas, ωστόσο η κίνησή του αποδείχθηκε υπεραισιόδοξη και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει εκτός Top3.

Μιλώντας στη μεικτή ζώνη του Μπακού, ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής απάντησε στα σχόλια του Lewis Hamilton, που τον κατηγόρησε για αντικανονική οδήγηση ακολουθώντας το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

«Το αυτοκίνητο ασφαλείας πρέπει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τα ελαστικά στο σωστό επίπεδο θερμοκρασίας. Ίσως μετά από τόσα χρόνια που σε αυτό το ρόλο είναι μία Mercedes, ήρθε η ώρα να βάλουμε μία Ferrari», είπε χαριτολογώντας ο Γερμανός.

Στο ρόλο του safety car είναι σταθερά από το 1996 ένα γερμανικό μοντέλο με αστέρι στο καπό. Φέτος, το ρόλο αυτό έχει η Mercedes-AMG GT R των 585 αλόγων – το ισχυρότερο safety car στην ιστορία!

Διαβάστε περισσότερα για αυτό και δείτε σχετικές φωτογραφίες, πατώντας εδώ.