Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Stroll «αδειάζει» τον Massa

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Stroll «αδειάζει» τον Massa

FORMULA 1

O Stroll «αδειάζει» τον Massa

FORMULA 1

Μπορεί πέρυσι η «επιστροφή» του Felipe Massa από την προσωρινή όπως αποδείχθηκε «συνταξιοδότηση» από την Formula 1 να συνδέθηκε με ρόλο… μέντορα του Lance Stroll στη Williams, ωστόσο η αλήθεια αποδείχθηκε διαφορετική.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καναδού που τώρα που ο Βραζιλιάνος αποχώρησε οριστικά από τη βρετανική ομάδα και την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μίλησε ελεύθερα για τη μεταξύ τους συνεργασία. Ή καλύτερα την απουσία ιδιαίτερης συνεργασίας!

«Δεν νομίζω πως είχα καθόλου καθοδήγηση από εκείνο πέρυσι, καθόλου. Ήταν ένας teammate σαν οποιονδήποτε άλλο. Ήταν απασχολημένος με το να προσπαθεί να οδηγεί όσο πιο γρήγορα μπορούσε κι εγώ προσπαθούσα να οδηγήσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Κι αυτό ήταν, δεν είχαμε κάποια συνεργασία πέραν αυτού.
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι πιστεύουν πως με καθοδηγούσε ή αποτελούσε μέντορά μου. Καμία σχέση. Εκείνος έκανε τη δουλειά του, εγώ τη δική μου κι όποιος την έκανε καλύτερα, τερμάτιζε πιο ψηλά. Άσχετα αν ο teammate μου έχει 15 χρόνια εμπειρίας ή 1, η προσέγγιση μού δεν αλλάζει
», είπε ο Stroll στο Motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

stroll-spa17-a640

Πάντως σε κοινή τους εμφάνιση στο ξεκίνημα της σεζόν του 2018, ο Massa είχε αναφερθεί στην κοινή παρουσία του με τον Stroll στη Williams, κάνοντας παραλληλισμό με την αντίστοιχη δική του ως νέος οδηγός, στο πλευρό του πολύπειρου Michael Schumacher στη Ferrari. Φαίνεται όμως πως τα πράγματα δεν είχαν ανάλογη εξέλιξη…