Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα και πουλάνε τα…. πάντα του

Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα και πουλάνε τα…. πάντα του

FORMULA 1

Ο Σουμάχερ παραμένει σε κώμα και πουλάνε τα…. πάντα του

FORMULA 1

Πως θα σας φαινόταν να φοράτε ένα βραχιόλι που έχει κατασκευαστεί από λάστιχο της Ferrari F310B του θρυλικού Μίκαελ Σουμάχερ. Ο οποίος βέβαια ακόμα παραμένει σε κώμα…

Advertisement
Advertisement

Όπως και να το κάνουμε είναι αμφιλεγόμενο. Από τη μία η απίστευτη θρυλική καριέρα ενός υπεραθλητή και από την άλλη, ενώ αυτός να είναι σε μόνιμη καταστολή, πουλάνε οτιδήποτε έχει σχέση με αυτόν, βγάζοντας πολλά χρήματα.

Πως άραγε θα νιώσουν οι αγοραστές αυτού του βραχιολιού που πωλείται και σε απίστευτη τιμή…

Το βραχιόλι

Το Grand Prix Ιταλίας του 1996 ήταν ένας ιστορικός αγώνας για τον Μίκαελ Σουμάχερ και τη Scuderia Ferrari, καθώς ο Γερμανός θρύλος πήρε την καρό σημαία στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας, έπειτα από 8 χρόνια «ξηρασίας».
Το ίδρυμα της οικογένειας Σουμάχερ με ονομασία «Keep Fighting» έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής κοσμημάτων, Mongrip, με σκοπό να λανσάρουν ένα νέο αξεσουάρ που ονομάστηκε MZ96.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι φυσικά περιορισμένης έκδοσης, με μόλις 91 κομμάτια διαθέσιμα. Όλα κατασκευάστηκαν από ένα εκ των πίσω ελαστικών Goodyear που είχε στη Ferrari του ο Σουμάχερ σε αυτόν τον ιστορικό αγώνα της Μόντσα.

Advertisement

Το γεγονός ότι η κατασκευή είναι από λάστιχο που τερμάτισε στο ιταλικό Grand Prix και όχι οπουδήποτε, κάνει το βραχιόλι ακόμα πιο συλλεκτικό και ξεχωριστό. Δε θα ενδιαφέρονταν όλοι το ίδιο, αν δεν ήταν γόμα που έχει πατήσει στον «Ναό της Ταχύτητας».

Ο σχεδιασμός του είναι μίνιμαλ και η επιφάνειά του λεία. Σύμφωνα με την Mongrip, το διακοσμητικό κούμπωμα είναι πλατινένιο, ενώ ξεχωρίζουν οι χαρακτικοί σχεδιασμοί, όπως ο δράκος – σήμα κατατεθέν στα κράνη του Σουμάχερ – και τα επτά στρογυλλά διαμάντια, όσα τα πρωταθλήματα του θρύλου της Formula 1.

Advertisement

Το πρώτο βραχιόλι MZ96 που κατασκευάστηκε, πουλήθηκε πρόσφατα σε δημοπρασία στο Μπόναμς, για 30.000 ευρώ.

Η τιμή τους έφτασε τελικά τις 9.600 ευρώ για τα πρώτα επτά που διατέθηκαν…

Advertisement

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O Schumacher ζει; Ποια είναι η αλήθεια
Η προσβολή προς τον Μίκαελ Σουμάχερ και η συγνώμη
Πωλείται η εμβληματική Ferrari F1 του Μίκαελ Σουμάχερ!
F1 2023: Ανασκόπηση της σεζόν