Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Sainz είναι η «καβάτζα» της Red Bull

Ελλάδα 16:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Sainz είναι η «καβάτζα» της Red Bull

FORMULA 1

O Sainz είναι η «καβάτζα» της Red Bull

FORMULA 1

Μπορεί ο Max Verstappen να επέκτεινε αιφνιδίως το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Red Bull Racing για έναν επιπλέον χρόνο, έως και το τέλος του 2020, όμως ο Daniel Ricciardo η συμφωνία του οποίου λήγει στο τέλος του 2018, ακόμα είναι «ξεκρέμαστος».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

H αυστριακή ομάδα θέλει να τον κρατήσει, ο ίδιος παραμένει αναποφάσιστος και έτσι ουδείς γνωρίζει ακόμα πιο θα είναι το οδηγικό δίδυμο των «ταύρων» στην αγωνιστική σεζόν του 2019.

Ξέρουμε όμως τι θα συμβεί αν ο Αυστραλός αποφασίσει να αλλάξει στρατόπεδο. Σε αυτή την περίπτωση η Red Bull Racing θα επιστρατεύσει τον Carlos Sainz Jr που μπορεί να μεταπήδησε από τον προηγούμενο αγώνα στην εργοστασιακή ομάδα της Renault αλλά ακολουθώντας… ποδοσφαιρικά πρότυπα, πήγε εκεί ως δανεικός μέχρι το τέλος του 2018!

Advertisement
Advertisement

«Αυτός είναι ο λόγος που δώσαμε τον Sainz δανεικό, γι’ αυτό προσπαθούμε πάντα να έχουμε επιλογές. Έχουμε λοιπόν ένα δίχτυ ασφαλείας αν και πρώτη μας στόχος είναι να διατηρήσουμε το ίδιο οδηγικό δίδυμο», είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters o επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner.