Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Robert Kubica επιστρέφει!

Ελλάδα 13:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Robert Kubica επιστρέφει!

FORMULA 1

O Robert Kubica επιστρέφει!

FORMULA 1

Όπως όλα δείχνουν, ο Robert Kubica θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στη Formula 1, αφού η Williams αποφάσισε να του δώσει τη θέση επίσημου οδηγού στο πλευρό του George Russell για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με το έγκυρο motorsport.com η βρετανική ομάδα πήρε τελικά την απόφαση να προβιβάσει τον Πολωνό που φέτος αρκέστηκε σε ρόλο δοκιμαστή και οδηγού εξέλιξης, χάνοντας στο… νήμα τη θέση επίσημου οδηγού για το 2018 από τον Ρώσο Sergey Sirotkin.

Όμως έστω και καθυστερημένα, ο Kubica όλα δείχνουν πως επιστρέφει, πως θα παραταχθεί στο grid του Grand Prix Αυστραλίας τον προσεχή Μάρτιο – οκτώ χρόνια μετά το τρομακτικό του ατύχημα στο Rally Ronde di Andorra, που είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του – κυρίως στο δεξί χέρι.

Advertisement
Advertisement

Η Williams φέρεται να συνειδητοποίησε μέσω της συνεισφοράς του Robert όλη τη χρονιά, όχι μόνο στον προσομοιωτή αλλά και στις πέντε ημέρες δοκιμών εξέλιξης και την παρουσία του σε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών σε GP. Και δεδομένου πως ο Πολωνός φέρνει και χρήματα από χορηγίες, πήρε τη δουλειά!

kubica-abudhabitest-pirelli-b640

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα δοθεί στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Στην πίστα που ο άτυχος οδηγός έτρεξε το τελευταίο μέχρι τώρα αγώνα του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Grand Prix Άμπου Ντάμπι του 2010.

Advertisement