Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο ρεαλιστικός στόχος της Alfa Romeo

Ελλάδα 19:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ρεαλιστικός στόχος της Alfa Romeo

FORMULA 1

Ο ρεαλιστικός στόχος της Alfa Romeo

FORMULA 1

Μετά την εντυπωσιακή περυσινή παρουσία της Sauber που κέρδισε έδαφος και έκλεισε τη σεζόν στην έκτη θέση της βαθμολογίας των κατασκευαστών, γεννήθηκαν υψηλές προσδοκίες για την πρώτη σεζόν ως Alfa Romeo Racing.

Advertisement
Advertisement

Αυτές ενισχύθηκαν από την επιστροφή στην ομάδα του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2007, Kimi Raikkonen. Ωστόσο το φετινό μονοθέσιο δεν δείχνει ικανό για το… κάτι παραπάνω ενώ και οι 12 βαθμοί που έχει μαζέψει έως τώρα η Alfa Romeo, έχουν έρθει εκ ολοκλήρου από τον Φινλανδό αφού ο teammate του, Antonio Giovinazzi έχει μείνει στο μηδέν.

Χάρη σε αυτούς η ελβετική ομάδα ισοβαθμεί με τη Renault στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών. Όμως στις τάξεις της ξέρουν πως εκεί είναι το «ταβάνι» για φέτος.

«Δεν θα αλλάξουν πολλά πριν το 2021 σε ότι αφορά στις ισορροπίες δυνάμεων στη Formula 1. Εμείς το μόνο που μπορούμε να είναι να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στο μέσο της κατάταξης. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την έκτη θέση στους κατασκευαστές», είπε ο team manager της Alfa Romeo Racing, Beat Zehnder, στην εφημερίδα Blick.

Advertisement
Advertisement