Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Montezemolo θα κρατούσε τον Vettel στη Ferrari

Ελλάδα 2:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Montezemolo θα κρατούσε τον Vettel στη Ferrari

FORMULA 1

O Montezemolo θα κρατούσε τον Vettel στη Ferrari

FORMULA 1

Καθώς ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, εύλογα υπάρχουν άλλα θέματα που δημιουργούν πρωτοσέλιδα αυτή την περίοδο.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα αγαπημένα των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι το μέλλον του Sebastian Vettel. Το συμβόλαιο του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Scuderia Ferrari, ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς και ακόμα ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο Γερμανός απάντησε αρνητικά στην πρόταση μονοετούς επέκτασης με απολαβές μειωμένες κατά ένα τρίτο – στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Οι γείτονές μας κάνουν πλέον λόγο για νέα πρόταση από τους “κόκκινους”, με ίδιες απολαβές αλλά πλέον διετούς διάρκειας.

Advertisement
Advertisement

Κι ενώ τόσο το Μαρανέλο όσο και ο Vettel διατηρούν σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα, έρχεται ένας… “πρώην” να καταθέσει την άποψή του. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Ferrari, Luca di Montezemolo που παρότι δεν συνυπήρξε με τον Γερμανό οδηγό καθώς έφυγε το 2014 ενώ ο Vettel ντύθηκε στα κόκκινα το 2015, του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης!

«Ναι, θα κρατούσα τον Seb γιατί είναι ακόμα πολύ γρήγορος. Έχει εμπειρία και δεν νομίζω πως διανύει περίοδο κρίσης σε ότι αφορά στα κίνητρά του. Η παρουσία του θα βοηθήσει και τον Leclerc, που είναι προικισμένος αλλά πρέπει ακόμα να επιβεβαίωση την παρουσία του ανάμεσα στους “μεγάλους” μετά από μία πρώτη πολύ καλή σεζόν. Νομίζω πως θα έχει πολύ μεγαλύτερη πίεση για αποτελέσματα», είπε ο Montezemolo στον Ιταλό δημοσιογράφο Leo Turrini.

Όσο για τον Ιταλό μάνατζερ, δημοσιεύματα τον θέλουν να σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού καθώς η θητεία του Jean Todt ολοκληρώνεται στο τέλος του 2021.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τι ισχύει με την πρόταση της Ferrari στον Vettel;

Advertisement

Ο Jordan επιμένει για μεταγραφή Hamilton στη Ferrari

Φουλ επίθεση της McLaren στη Ferrari