Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Michael Schumacher βλέπει τα Grand Prix της F1!

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Michael Schumacher βλέπει τα Grand Prix της F1!

FORMULA 1

Ο Michael Schumacher βλέπει τα Grand Prix της F1!

FORMULA 1

Παρότι το πέπλο μυστηρίου γύρω από την ακριβή κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher συνεχίζεται, νέες δηλώσεις του Jean Todt χάρισαν αισιοδοξία.

Advertisement
Advertisement

Ίσως θυμάστε προ μηνών δημοσιεύματα που αφορούσαν επίσκεψη του προέδρου της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού στο σπίτι της οικογένειας Schumacher, όπου και είχε αναφέρει με χαρακτηριστική ασάφεια πως… είδαν και το Grand Prix της Formula 1 που λάμβανε χώρα εκείνη τη μέρα.

Καθώς τότε δεν είχε διευκρινήσει ακριβώς τι έκανε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κι αν απλά βρισκόταν στο χώρο ή ήταν σε θέση να παρακολουθεί κι εκείνος τι συνέβαινε στον αγώνα, ο Γάλλος έριξε περαιτέρω φως στο θέμα.

«Είμαι πάντα προσεκτικός με τέτοιες δηλώσεις. Ήταν όμως αλήθεια. Είδα τον αγώνα μαζί με τον Michael, στο σπίτι του στην Ελβετία. Είναι στα καλύτερα χέρια και τον προσέχουν. Δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να μάχεται», είπε ο Todt στο Radio Monte.

Advertisement
Advertisement

Παρότι δεν πρόσθεσε κάτι περισσότερο, επιβεβαιώνει πως ο σπουδαίος οδηγός με τον οποίο έχτισαν μαζί την αυτοκρατορία της Ferrari στις αρχές της χιλιετίας, όχι απλά έχει επαφή με το περιβάλλον αλλά και πλήρη συναίσθηση όσων συμβαίνουν γύρω του. Ακόμα και με περιορισμούς στην επικοινωνία του.

Χωρίς βέβαια αυτό να μαρτυρά πλήρη ανάκαμψη, είναι ένα θετικό σημάδι που καθώς προέρχεται από έναν πραγματικό φίλο της οικογένειας, σε σημαντική θέση όπως είναι αυτή του προέδρου της FIA, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Advertisement

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός τραυματίστηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις. Λίγους μήνες μετά μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία, μέρος του οποίου εξελίχθηκε σε ένα σύγχρονο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης. Εκεί δίνει τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αγώνα του.

Advertisement