Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

O Hakkinen σχολιάζει τη συνεργασία Raikkonen-Alfa Romeo Sauber

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Hakkinen σχολιάζει τη συνεργασία Raikkonen-Alfa Romeo Sauber

FORMULA 1

O Hakkinen σχολιάζει τη συνεργασία Raikkonen-Alfa Romeo Sauber

FORMULA 1

Μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με τη επιλογή του Kimi Raikkonen, να συνεχίσει για δύο ακόμα χρόνια στη Formula 1, οδηγώντας για λογαριασμό της Alfa Romeo Sauber. Υπέρ της επιλογής αυτής τάχθηκε ένας άλλος Φινλανδός, ο Mika Hakkinen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Μπορεί η είδηση της παραμονή του Kimi στην F1 για δύο ακόμα χρόνια με την Alfa Romeo Sauber να ξάφνιασε πολλούς, όμως δείχνει ξεκάθαρα δύο πράγματα. Δεν έχει χάσει την αγάπη του για την οδήγηση αυτών των εντυπωσιακών μονοθεσίων και η συγκεκριμένη ομάδα έχει φιλοδοξίες. Ως οδηγός της Formula 1, ξυπνάς το πρωί και ξέρεις τι θες να κάνεις στον αγώνα. Εξελίσσεται σε έμμονη ιδέα το να θες να πιέζεις εαυτόν αλλά και την ομάδα για την επίτευξη αποτελεσμάτων. Έτσι, αν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεν έχεις αυτή την επιθυμία, έχει φτάσει η ώρα να τα παρατήσεις. Εγώ αποχώρησα στο τέλος του 2001, όντας μόλις 33 ετών, όμως ο Kimi θα συνεχίσει να τρέχει στα 40 του! Ακόμα έχει δίψα για οδήγηση, αυτή είναι η ουσία», είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη Unibet.

Ποιο θα είναι όμως το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του Raikkonen έχοντας πατήσει τα 40; O Hakkinen δίνει την απάντηση…

Advertisement
Advertisement

«Έχει ακόμα την ταχύτητα και πάει σε μία ομάδα που θέλει πολύ να συνεργαστεί μαζί του. Είναι μία πολύ σπουδαία είδηση για την F1. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Sauber, με την ομάδα να έχει περάσει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια και να θέλει πραγματικά να συνεχίσει με κεκτημένη ταχύτητα από τις φετινές εμφανίσεις. Μόλις πριν από ένα χρόνο, εξασφάλισαν την στήριξη της Alfa Romeo, έχουν φιλοδοξία και θέλουν τον Kimi για να τους δείξει πως να κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτό δεν θα περιλαμβάνει νίκες αλλά κάποιες φορές μπορείς να αντλήσεις ικανοποίηση από το να βελτιώνεις μία ομάδα, να κερδίζεις βαθμούς και να απειλείς τις μεγάλες ομάδες. Θα έχει ενδιαφέρον», τόνισε ο Hakkinen.

hakkine-microphone640

Και συμφωνούμε μαζί του. Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον…