Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα φέρει τη νέα Ferrari

Ελλάδα 15:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα φέρει τη νέα Ferrari

FORMULA 1

Ο Άγιος Βαλεντίνος θα φέρει τη νέα Ferrari

FORMULA 1

Μπορεί το 2021 να μη μας έχει αφήσει ακόμα, όμως οι ομάδες της Formula 1 έχουν στρέψει εδώ και καιρό την προσοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022.

Advertisement
Advertisement

Τη νέα χρονιά οι τεχνικοί κανονισμοί του σπορ αλλάζουν άρδην, η όψη των μονοθεσίων διαφοροποιείται πλήρως και οι μάχες ανάμεσα σε μονοθέσια αναμένεται να αυξηθούν.

Όμως το σημαντικότερο, είναι πως ξεκινώντας από λευκό χαρτί, οι διαφορές αναμένεται να εξανεμιστούν κι αυτό αποτελεί καλά νέα για τους υποστηρικτές παραδοσιακών δυνάμεων όπως η McLaren και η Ferrari, που τα τελευταία χρόνια είναι μακριά από τις μάχες του πρωταθλητισμού.

Κι ενώ η Βρετανική ομάδα ακόμα τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τα πλάνα της γύρω από το νέο μονοθέσιο, η Scuderia έδωσε μέσω του επικεφαλής της, Mattia Binotto, μία ένδειξη σχετικά με το πότε να περιμένουμε το νέο της όπλο!

Advertisement
Advertisement

binotto-gb19-a100x600

Μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη προς τα media, ο Ιταλός έκανε λόγο για Φεβρουάριο και συγκεκριμένα γύρω στις 16 με 18 του μήνα. Ημερομηνίες που τοποθετούνται μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης του 2022. Χρονικό σημείο όπου αναμένεται να δούμε λίγο-πολύ όλα τα νέα μονοθέσια αφού μερικά 24ωρα αργότερα, οι ομάδες θα πρέπει να σηκώσουν μανίκια!

Η Ferrari ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, πράγμα που αποτέλεσε σημαντική βελτίωση σε σχέση με την έκτη θέση του 2020.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στη Red Bull ως το 2026 o Christian Horner
O Latifi δέχθηκε απειλές για τη ζωή του
F1 Vlog για το επικό φινάλε της σεζόν (video)

Advertisement