Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Νέες ελπίδες για Schumacher;

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες ελπίδες για Schumacher;

FORMULA 1

Νέες ελπίδες για Schumacher;

FORMULA 1

Νέα δημοσιεύματα που αφορούν στον Michael Schumacher κατακλύζουν το διαδίκτυο, κάνοντας λόγο για… νέα ελπίδα για την αποθεραπεία του από τον τραυματισμό στο κεφάλι την 29η Δεκεμβρίου του 2013. Εύλογα όμως τα υποδεχόμαστε με σκεπτικισμό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που βλέπουμε βαρύγδουπους τίτλους σε ιστορίες που αφορούν στον θρύλο της Formula 1. Και έως τώρα, η οικογένειά του έχει κερδίσει όσες δικαστικές διαμάχες είχε με μέσα που καπηλεύονταν αυτό το δράμα, αναζητώντας πωλήσεις και κλικ μέσω αβάσιμων ιστοριών.

Μένει να δούμε σε ποια κατηγορία θα ενταχθεί το σενάριο που ακολουθεί και έχει ως εξής. Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Expressen και το γερμανικό περιοδικό Bravo, η οικογένεια Schumacher εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του 48χρονου σήμερα Michael στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα στο Τέξας και ένα ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων. Εκεί φέρεται να κάνει… θαύματα ο Δόκτωρ Mark Meeks, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στο εν λόγω δημοσίευμα.

«Έχουμε μεγάλη εμπειρία με ασθενείς που έχουν υποστεί τέτοιου είδους τραυματισμούς. Νομίζω πως δεν υπάρχει κλινική στην Ευρώπη που να χειρίζεται όσες περιπτώσεις χειριζόμαστε εμείς», λέει ο Δρ Meeks, με το σενάριο να θέλει τη σύζυγο του άτυχου οδηγού, Corinna, να αναζητά νέα ελπίδα, με διαφορετική προσπάθεια αντιμετώπισης των τραυμάτων του.

H Corinna Schumacher

H Corinna Schumacher

Υπενθυμίζουμε πως λίγους μήνες μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις Γαλλικές Άλπεις, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στην έπαυλή του στην Ελβετία. Μέρος αυτής έχει μετατραπεί σε υπέρ-σύγχρονο ιατρικό κέντρο και εκεί γίνονται οι προσπάθειες ανάκαμψης του σπουδαίου Schumi.

Advertisement

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό άλλωστε δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για την πορεία της αποθεραπείας του. Ο Γερμανός φέρεται να έχει επαφή με το περιβάλλον και κάποιου είδους επικοινωνία με τους γύρω του, χωρίς όμως να είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Και μόνο το γεγονός πως σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, εμφανίζεται από το πουθενά ένας «Μεσσίας», δεν μπορεί παρά να γεννά υποψίες σχετικά με το κατά πόσο όλα τα παραπάνω είναι βάσιμα ή όχι.

Advertisement