FORMULA 1

Μιλάει με Mercedes η Manor

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μιλάει με Mercedes η Manor

FORMULA 1

Μιλάει με Mercedes η Manor

FORMULA 1

Μία εξέλιξη που δίνει όλο και περισσότερη τροφή στο σενάριο συνεργασίας της Red Bull με τη Ferrari, προέκυψε τα τελευταία 24ωρα και αφορά συζητήσεις ανάμεσα στη Manor και τη Mercedes!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Η ουραγός του πρωταθλήματος, χρησιμοποιεί περυσινές μονάδες ισχύος της Ferrari. Να όμως που αυτό ενδέχεται να αλλάξει. Δεδομένου του σεναρίου που θέλει τη Lotus να εξαγοράζεται από τη Renault άρα να μη χρειάζεται μονάδες από τη Mercedes, η γερμανική εταιρεία θα έχει το περιθώριο να συνεργαστεί μία ακόμα ομάδα.

«Ναι, είχαμε κάποιες συζητήσεις. Χρησιμοποιούν μονάδες ισχύος της Ferrari αλλά είναι μία νέα ομάδα που προσπαθεί να εξερευνήσει όλες τις εναλλακτικές και να βρει την καλύτερη δυνατή συμφωνία», παραδέχθηκε ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff, μιλώντας στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Η χρονική συγκυρία κατά την οποία η Manor αναζητά νέο προμηθευτή, σίγουρα… πονηρεύει. Η λογική λέει πως έχει ήδη ενημερωθεί από τη Ferrari πως θα πρέπει να βρεθεί εκτός «οικογενείας» και αναζητά την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Φυσικά αυτή είναι η εταιρεία από τη Στουτγάρδη που από την πλευρά της θα έβλεπε με καλό μάτι μία τέτοια εξέλιξη αφού θα ήθελε να έχει το 2016 θέση επίσημου οδηγού στη Formula 1, ο νεαρός δοκιμαστής της Pascal Wehrlein. O Γερμανός που τρέχει με τη Mercedes στο DTM, έχει κάνει δοκιμές με τη Force India αλλά με τον Nico Hulkenberg να έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη διετία και τον Sergio Perez να φέρνει χρήματα που τον κάνουν περιζήτητο, δύσκολα θα έχει κάποια ευκαιρία εκεί.

H Mercedes ψάχνει... τιμόνι για τον ανερχομενο Pascal Wehrlein

H Mercedes ψάχνει… τιμόνι για τον ανερχομενο Pascal Wehrlein

Αντίθετα, αν η Manor εκτελεί χρέη… Β’ ομάδας όπως είναι η Toro Rosso έναντι της Red Bull Racing και θα είναι από του χρόνου η Haas F1 έναντι της Ferrari, δύσκολα θα λείπει το όνομά του από το grid του 2016.