Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Πάτησε πίστα η Mercedes W05 (Video)

Ελλάδα 15:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πάτησε πίστα η Mercedes W05 (Video)

FORMULA 1

Πάτησε πίστα η Mercedes W05 (Video)

FORMULA 1

Η Mercedes «έγραψε» τα πρώτα εντός πίστας χιλιόμετρα με το νέο της μονοθέσιο, στην πίστα του Σίλβερστοουν στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, από την ημέρα… τηλεοπτικού γυρίσματος, προκύπτει και το πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο από τους νέους V6 Turbo κινητήρες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η νέα Mercedes AMG Petronas W05, έκανε 40 χιλιόμετρα στο σιρκουί του Νορθάμπτονσαϊρ,  με τον Nico Rosberg πίσω από το τιμόνι! Φυσικά, η ημέρα «τηλεοπτικού γυρίσματος» προβλέπεται για όλες τις ομάδες, με την προϋπόθεση πως χρησιμοποιούν demo ελαστικά της Pirelli.

H W05 του Γερμανού οδηγού, βγήκε από το γκαράζ στις 14:21 τοπική ώρα. Το οδόστρωμα της πίστας ήταν στεγνό, αν και το θερμόμετρο βρισκόταν εύλογα αρκετά χαμηλά. Το… κινητήριο σύνολο PU106A (σ.σ. ξεχνάμε τη λέξη κινητήρας) «έσβησε» στις 16:30.

Advertisement
Advertisement

Αν και τα βίντεο που δημοσιοποίησε η Mercedes και σας παραθέτουμε, μάλλον… «ανάβει» φωτιές αφού αποδεικνύει το αναμενόμενο: πως οι νέοι υπέρ-τροφοδοτούμενοι κινητήρες χωρητικότητας 1.6 lt, δεν φέρνουν την καταστροφή, αντίθετα προσφέρουν κι αυτοί απολαυστικό ήχο.

Στο Silverstone βρέθηκε για τον ίδιο λόγο και η Force India, με τον Nico Hulkenberg πίσω από το τιμόνι της VJM07. Την ίδια ώρα, στην πίστα του Μιζάνο της Ιταλίας, η Scuderia Toro Rosso είχε τη δική της ημέρα κινηματογράφησης για την STR9, με τους Jean-Eric Vergne και Daniil Kvyat να εναλλάσσονται πίσω από το τιμόνι.